promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny Depp brutális dolgot művelt Amber Heard-del, ettől hangos most a világsajtó
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, még mindig van utózöngéje a kapcsolatuknak.

Johnny Depp nemcsak színészi teljesítményéről híres, hanem arról is, hogy komoly zeneszerzői munkássága van. És nemsokára megjelenik egy új albuma, amelyet Jeff Beck-kel közösen jegyeznek. Mint nemrégiben kiderült, a pénteken megjelnő, 18-as névre hallgató albumon lesz két szám is, amelyeknek a Karib-tenger kalózai színésze írta a szövegeit.

Ezek pedig nagyon úgy tűnik, hogy bizony reflektálnak még Amber Heard-re, illetve korábbi kapcsolatukra, amely az év egyik legnagyobb rágalmazási perébe torkollott 2022-ben.

A Femina a Sunday Times nyomán közölt és fordított le részleteket a később bemutatásra kerülő dalokból, az amerikai lap ugyanis exkluzíve kapta meg azokat még a nyilvános bemutató előtt. Johnny Depp később, az ítélethirdetés után úgy is fogalmazott, hogy az ítélet visszaadta neki az életét. Ez a nyár pedig a zenéről szól a szupersztár életében, aki éppen most is turnén van zenésztársával, Jeff Beck-kel.

A dalszövegekből egyértelműen kiolvasható az, hogy Johnny Depp részben így próbálja. feldolgozni a kapcsolatukat, illetve annak bukását. A dalszövegekben így többek között a pénzről is szó esik, illetve a romantika elmúlása is központi téma.

Az album pénteken érkezik majd. És egy kis bosszú íze is lesz tehát, aki a sorokban olvas, az majd megtalálja a fricskákat.

Ha pedig még nem hallgattátok őket sosem, Johnny és Jeff zenélése így mutat a színpadon:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás