promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljesen eltorzult az arca a 2000-es évek csúcsbombázójának, Lindsay Lohan-nek, akibe fél Magarország szerelemes volt egykor?
Borítókép:  Profimedia / Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lindsay Lohant nagyon ritkán látjuk manapság filmekben, de úgy tűnik, hogy ez a trend változni fog.

Lindsay Lohan az a színésznő. akit Magyarországon szinte mindenki ismer, de valószínűleg 10 filmet már nagyon nehezen tudnán felsorolni tőle, lehetséges, hogy inkább azokra az alkotásokra emlékszünk tőle, amelyekben még gyermekként szerepelt, így például az Apád-anyád idejöjjön! című alkotás. Pedig ezen kívül még rengeteg filmhez adta a nevét a színésznő, aki karrierje csúcsára talán a 2000-es évek elején ért fel.

Lindsay Lohan amúgy nemcsak színésznőként, de zeneszerzőként, énekesnőként és producerként is tevékenykedi, így munkássága több irányba is halad, nem rekedt meg a filmeknél.

Hazánkban még nagyon ismert filmjei a Cserebere szerencse vagy éppen a Bajo csajok, ezek mind-mind hosszú évekkel korábban készültek, majd hosszú ideig nagyobb szrepet nem kapott. Legutóbb a Netflixen láthattuk egy karácsonyi alkotásban, sokan pedig már ekkor sem ismerték fel a színésznőt, aki nemrégiben saját podcast-csatornáját is beindította. Sőt, a Vogue YouTube-csatornájára készítettek vele egy elképesztően jó interjút is, amelyben végigrobognak karrierje egyes állomásain is, Lindsay pedig kommenteli is ezeket a vidóban.

Most Lindsay Lohan olyan képet osztott meg magáról, amelyen totálisan felismerhetetlen lett, a színésznő direkt töltött fel magáról olyan képeket, amelyeken smink nélkül látszik, hiszen éppen Törökországban nyaralnak férjével, és ilyenkor egyáltalán nem tartja fontosnak, hogy kicicomázza magát. Több rajongója megjegyezte a képen, hogy valójában hova tűnt Lindsay Lohan? De a legtöbben szivecskéket küldtek a színésznőnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás