promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felismerhetetlen csúcsbombázó: Lindsay Lohan a világ legjobb csaja volt a 2000-es években, ma simán elmennél mellette az utcán?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alaposan megváltozott a sztár.

Lindsay Lohan az a világsztár, akitől álmunkból felkejtve is fel tudunk sorolni legalább két filmet, amit korábban már láttunk. Pedig már nagyon régen nincs képernyőn. Magyarországon talán a leghíresebb film, amelyben ő szerepel, az Apád-anyád idejöjjön!, amely egy ikertestvérpár kalandos történetét dolgozza fel a felismeréstől egészen az elismerésig, a történet amennyire egyszerű, annál aranyosabb, és tökéletes kikapcsolódást nyújt bármikor.

Valószínűleg még a Bajos csajok, a Cserebere szerencse és az Anya, lánya, unokája is eszünkbe juthat.

Lindsay Lohan karrierje nagyon nagyívűen és lendületesen indult, majd hirtelen eltűnt, és azóta is csak nagyon ritkán láthatjuk őt filmekben. Ám most változás történt.

Az évek alatt többször megjárta az elvonót is, sokszor nagyon rossz hírek jöttek róla. Aztán legutóbb a Vogue Youtube-csatornáján tűnt fel, a kommentelők pedig ezrével dícsérték meg, hogy mennyire jól néz ki. Azonban megesik, hogy sokan még talán kontextus nélkül most sem ismernének rá a 34 éves sztárra, aki már majdnem egy évtizede nem kapott nagyobb filmben főszerepet. A Vogue videója amúgy egy elképesztően jó időutazás, Lindsay Lohan saját karrierjén robog át vidáman elemezve.

Úgy tűnik viszont, hogy most visszatért. Több Netflixes produkcióban is láthatjuk majd az elkövetkező időszakban. Sőt, a tavalyi évben már volt egy menő karácsonyi film, amelyben ő volt a főszereplő. Emellett pedig más, nagyobb szabású projektjei is vannak a színésznőnek, nemrégiben például elindította saját podcast-csatornáját, a Lohdown-t.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás