promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A vak Baba Vanga újabb ijesztő jóslata vált valóra 2022-ben
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A bolgár asszony öt jövendölést tett erre az évre.

Bizonytalanságokkal és félelmekkel teli időszakokban az emberek fokozottabban odafigyelnek a természetfelettinek hitt dolgokra. A háború, járvány és gazdasági válság sújtotta világban jobban kezdünk hinni a jóslatokban is – különösen akkor, ha egy megbízhatónak tartott jövendőmondótól származnak.

A vak Baba Vanga már 1996-ban elhunyt, ám a bolgár jósasszony próféciáit folyamatosan idézgetik, hiszen jó előre megjövendölte az emberiség történelmét. 2022-re öt előrejelzést is tett, amelyek közül az egyik viszonylag hamar megvalósult – ráadásul ki gondolta volna, hogy az évek óta komoly forrósággal, aszályokkal és bozóttüzekkel sújtott Ausztráliának idén pusztító áradásokkal kell majd szembenéznie?

Most úgy tűnik, hogy egy újabb idei próféciája is valóra válik, amely hasonló az előbbihez. Baba Vanga szerint több európai városnak is vízhiánnyal kell majd szembenéznie, de olyan mértékben, hogy a lakosokat takarékoskodásra szólítják fel.

Portugáliából és Olaszországból több ilyen hatósági intézkedésről hallhatunk már, és most csatlakozott hozzájuk az angliai Kent is. Pár évtizede még elképzelhetetlennek tűnt, hogy a tenger által körülvett, viszonylag kiegyensúlyozott klímájú Brit-szigeten egyszer olyan szaharai hőség fog tombolni, amelyben a vasúti sínek is eldeformálódnak.

Kentet azonban 2022 nyarán valóban elérte a végzet, a Bewl Water nevű tározó például a kapacitása 70 százalékán áll jelenleg, miközben a lakosok vízigénye a szokatlan meleg miatt máris 20 százalékkal magasabb az átlagosnál.

Baba Vanga emellett pusztító cunamikat is jósolt erre az esztendőre, ám ez szerencsére egyelőre nem következett be, és reményeink szerint a bolgár jósnő is tévedhet alkalmanként. Nem jött be például az a jövendölése, miszerint 2017-ben Európa megszűnik létezni, alkalmatlanná válik az emberi életre.

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás