promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Uri Gellernek biztos információi vannak a földönkívüliektől – ezt fogják tenni, ha eldurvul az oroszok háborúja
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar származású illuzionista óriási hírrel szolgált.

A több mint 100 napja tartó orosz-ukrán háborúval kapcsolatos egyik legnagyobb félelem az, hogy Putyin elnök – türelmét vesztve – parancsot ad az atombomba bevetésére. Ezzel nyilvánvalóan nemcsak az ukrán lakosságot büntetné, hanem világháborúba sodorná a Föld népességét.

A kényes és feszült helyzet megoldását elsősorban a politikusoktól várjuk, a magyar szülőktől származó Uri Geller azonban „felső” beavatkozásban is reménykedik. Talán tudhat valami biztos információt az izraeli-brit állampolgárságú illuzionista és kanálhajlító?

A 75 éves előadóművész szerint a földönkívüliek biztosan be fognak avatkozni, ha Putyin atomfegyverhez nyúlna. Erre pedig egy kibertámadás lenne a legmegfelelőbb eszköz, vagyis a bomba vagy rakéta megbénítása, amelyhez az idegeneknek nem is kellene felfedniük azt, hogy ők állnak a háttérben.

Sokak szerint mindez a vágyálmok kategóriájába tartozik, és az emberiségnek inkább magának kellene törekednie a konfliktus békés megoldására. Uri Gellernek azonban szent meggyőződése, hogy egy vagy több magasabb rendű civilizáció rajtunk tartja a szemét:

„Egyetlen gombnyomásra meg tudjuk állítani a forgalmat a Golden Gate-hídon, és ki tudjuk kapcsolni a radarrendszereinket. Sok mindenre képesek vagyunk tehát a kibertérben, szóval el lehet képzelni, hogy akkor a földönkívüliek mire képesek.”

A kanálhajlító mágus szerint az idegenek öt éven belül „hivatalosan” is meglátogatnak bennünket, és békével fognak érkezni. Ikonikus helyen fognak landolni, például a Húsvét-szigeten vagy az egyiptomi piramisok közelében, hogy látványos legyen a felbukkanásuk.

„Ha nem lennének barátságosak, már nagyon régen el tudtak volna pusztítani bennünket”

– adott egy logikus magyarázatot Geller, aki szerint tehát akár egy nukleáris háború megakadályozása is jó apropó lehet az idegeneknek arra, hogy megmutassák valódi kilétüket. Az illuzionista 5 évesen találkozott először földönkívüliekkel, és utána fedezte fel a magában rejlő különös erőt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás