promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jobb, ha nem akarod tudni, mit jósolt a vak Baba Vanga 2022-re
Borítókép:  Baba Vanga
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elég konkrétan szólnak a próféciái arról, mitől kell tartanunk az új esztendőben.

A vak Baba Vanga egy titokzatos bolgár asszony volt, aki 85 éves korában, 1996-ban hunyt el, de jó előre megjósolta az emberiség történelmét. A próféciáit azóta is rendszeresen előveszik, hogy szilveszter környékén azokkal riogassák az olvasókat.

Mi sem teszünk másképp, hiszen hozzáértők kisilabizálták, mi vonatkozik a 2022-es esztendőre a gyerekkorában megvakult Baba Vanga jövendöléseiből. Az asszony korábban megjósolta a Szovjetunió felbomlását, a csernobili atomerőmű-robbanást, Sztálin halálának dátumát, a 2001-es terrortámadásokat, Diana hercegnő balesetét, a Brexitet és még egy sor dolgot, amiért érdemes ma is odafigyelni a szavaira.

Nos, a jós szerint 2022 nem lesz sokkal jobb az előző évnél. Miért is? Íme a lista:

  • Az idegenek, akik az Oumuamua nevű aszteroidát küldték a Föld közelébe, természetesen az élet nyomait keresték nálunk. És mivel megtalálták, több embert is el fognak rabolni.
  • Érkezik egy újabb járvány is, mégpedig Szibériából, ahol a globális felmelegedés miatt olvadnak ki veszedelmes vírusok a fagyott talajból.
  • Ausztráliát és néhány ázsiai országot pusztító áradások fogják sújtani, míg máshol a népesség robbanásszerű növekedése miatt ivóvízhiány alakul ki.
  • Indiában 50 Celsius-fok fölé fog emelkedni a nyári csúcshőmérséklet. Ez kedvez majd a sáskáknak, amelyek letarolják a termést, éhínséget okozva a hatalmas országban.
  • Az egyik leghihetőbb jóslat szerint pedig az emberek minden eddiginél több időt fognak majd a képernyők előtt tölteni. A technológiai függőség pedig olyan spirálba kergeti őket, hogy lassan nem tudják megkülönböztetni a virtuális világot a valóságtól.

Az egyetlen reményünk, hogy a Balkáni Nostradamusnak is nevezett asszony néha óriásikat tud tévedni. Nem jött be például, hogy Barack Obama lesz az USA utolsó elnöke, 2010-ben pedig szerencsére nem robbant ki a harmadik világháború.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás