promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őrjítően kerek fenekű Shakira levetkőzött: egy szál csillogós bugyiban rázta, mi pedig teljesen odáig vagyunk érte
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Shakira új klipjében nagyon forró táncmozdulatokat láthatunk.

Az elmúlt hetekben Shakira és a Barcelona sztárjának, Piqué-nek az ügyével volt tele a világsajtó. Évekig álompárnak gondolták őket, és hirtelen omlott össze minden, amikor kiderült, hogy a focista megcsalta barátnőjét, és hirtelen már ott tartanak, hogy nemsokára bíróságra járnak. Pár hét alatt szinte ellenségek lettek a zegykori szerelmesek, de az élet pörög tovább. Piqué-nek 2024-ig szóló szerződése van a Barcelónánál, míg Shakira rendelütlenül viszi tovább zenei karrierjét.

Shakira egy közös dalt készített legutóbb a Black Eyed Peas-szel és David Guettável, és a számhoz készült egy elképesztően forró videóklip is, amely rövid idő alatt szinte felrobbantotta a YouTube-ot is. A sztori egy űrből érkező látogatást jár körül, Shakira pedig a klip közepén vetkőzik át csodálatos vőrős ruhájából fényes űrszerkóra. És következnek is az ikonikussá váló mozdulatok, a csipő- és hasmozgások, amelyről bárhol és bármikor megismerhető a szexi énekesnő.

Korábban amúgy hosszú évekig nem is adott ki új albumot Shakira, majd 2021-ben újra sokkal aktívabb lett. Akkor a Don1t Wait Up című slágerében vetkőzött le csillogós bikinire, és egy szörfdeszkán énekelte el dalát, miközben a Hold fényei megvilágították a vizet.

Íme a 2021-es szám:

És a mostani űrszerkós:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás