promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kállay-Saunders András barátját kidobták egy budapesti szórakozóhelyről - Botrányosan viselkedett?
Borítókép:  youtube.com/Sztárportré (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Kállay-Saunders András barátjának viselkedése hagyott némi kívánni valót maga után. 

FRISSÍTÉS: Kállay-Saunders András a Promotions-nek mondta el, mi is történt valójában. Az énekes elmondása szerint a botrányba keveredett ismerősük nem velük érkezett a szórakozóhelyre, csak ott találkoztak vele. András hozzátette, hogy a férfi összeveszett a barátnőjével, ezért viselkedett olyan ingerülten, és emiatt törte össze az egyik asztalt is. A biztonsági őrök végül csak őt távolították el a szórakozóhelyről, az énekes és társasága kimaradt ebből a botrányból. András azt is megosztotta velünk, még az este folyamán arról beszélgetett az egyik biztonsági őr barátjával, hogy másnap biztos a magyar sajtó az ő balhéjáról fog írni, pedig semmi köze nem volt az esethez. Ráadásul ő volt az, aki próbálta leállítani a barátját, hisz valami hülyeségen veszekedett a barátnőjével. 

Kállay-Saunders Andrást még 2010-ben, a Megasztár 5-ben ismerhette meg az egész ország, majd 2014-ben ő képviselt minket az Eurovíziós Dalfesztiválon is Koppenhágában. Sokan a remek hangjáról ismerik, rengetegen pedig arról, hogy évekig a csodás Tolvai Reni pasija volt, de az biztos, hogy szinte mindenki tudja, hogy ki ő – és úgy látszik, hogy egy budapesti szórakozóhelyen is örökre megjegyezték őt.

Egyik olvasónktól kaptunk egy lebuktató levelet, amiből kiderült, hogy Kállay-Saunders András társasága a minap eléggé túlzásba vitte a bulizást, ugyanis állítólag ki kellett dobni őket egy ismert és népszerű budai szórakozóhelyről, mivel botrányosan viselkedtek és még súlyos kárt is okoztak – a biztonsági őrnek kellett közbelépnie, miután nem akartak tovább állni.

„Kállay-Saunders Andrásék nem bírtak magukkal, folyamatosan piáltak, hangoskodtak és már rugdosódtak is... Többször is rájuk szóltak, hogy vegyenek vissza a tempóból, de ez rohadtul nem érdekelte őket, egyre rosszabb lett a helyzet, tök gáz volt az egész. Aztán odáig fajultak a dolgok, hogy az egyik haverja konkrétan széttört egy asztalt... Nyilván rögtön rájuk szóltak, hogy húzzanak el, de a srác ezek után még akadékoskodott meg ellenállt is, szóval nem csodálom, hogy a biztiőr lenyomta őt a földre. Jól is tette, öröm volt nézni, ahogy kidobják őket... Nagyot csalódtam Kállay-Saundersben”

– írta a neve elhallgatását kérő olvasónk, aki saját elmondása szerint ott volt, mikor az események lezajlottak.

Ha tényleg így történtek a dolgok, akkor Kállay-Saunders Andrásnak és a barátainak még bőven van hova fejlődniük emberileg, ugyanis rendesen lejáratták magukat a viselkedésükkel. Akármi is állt a féktelen bulizás hátterében, akkor sem szabad ennyire túlzásba esni – és ez kiemelten fontos akkor, ha az ember egy ismert énekes, aki közel 40 ezer követővel rendelkezik Instagramon.

Itt lehet meghallgatni Kállay-Saunders András „Running” című dalát, ami most remekül illene ehhez a történethez, ha az énekesnek futva kellett volna menekülnie a biztonsági őrök elől:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás