promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őrülten drága dolgot adott II. Erzsébet Katalin hercegnének – le fogsz esni a székről, ha megtudod mennyibe került
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ez Katalin hercegné legdrágább ékszere, amire nagyon kell vigyázni.

Nem olyan rég derült ki, hogy tíz év után a Buckingham-palota csökkentette Erzsébet királynő hivatalos feladatainak listáját. Ez nem is csoda, mivel II. Erzsébet azért csak 96 éves, és már nem bír annyit, mint fénykorában.

Állítólag a megterhelőbb dolgokat innentől Károly herceg fogja intézni, persze Erzsébet királynő elvárásai szerint. Ilyen feladat lenne a parlamenti megnyitón való részvétel is, de ezen már Károly és Vilmos herceg jelent meg.

Közben a Cosmopolitan kikutatta, hogy Katalin hercegnének van egy őrülten drága nyakéke. Az ékszertolvajoknak ez lenne a megtestesült álom, mivel több mint 30 milliárd forintba kerül. Persze nehéz lenne ellopni, na meg utána értékesíteni, mivel roppant egyedi darabról van szó.

A nyakéket 1947-ben Erzsébet királynő kapta nászajándékba Haidarabád nizámjától. Az eszmei értéke mellett ott van a valódi is: 38 gyémánttal és 13 smaragdvágású gyémánttal van kirakva.

Az ékszer gondosan el volt zárva, de Katalin hercegné többször is viselhette, azóta pedig a királynő hivatalosan is neki ajándékozta.

Katalin hercegné pedig valószínűleg tovább fogja majd adni kislányának, a most 7 éves Sarolta hercegnőnek.

Tényleg elképesztő, hogy valaki egy 30 milliárd forintot érő nyakékkel mászkálhat, főleg, hogy Katalin néha egy olcsó tornacipőt hord. Ez picivel drágább kiegészítő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás