promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes fotó terjed II. Erzsébetről, titokban tényleg ezt csinálja? A kép azonnal világszenzáció lett
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gyermekkorunk meséinek visszatérő motívuma vált hirtelen élőbbé. II. Erzsébetet látták egy fesztiválon, méghozzá álruhában, full titokban?

Mindenki emlékszik gyermekkorunk híres meséire, amelyekben gyakran visszatérő elem az, hogy bizony a király, aki legtöbbször még az Óperencián is túl lakik, álruhába öltözik, hogy a nép között úgy járhasson, hogy senki ne ismerhesse fel. Nem szeretné, hogy felismerjék, miközben ő mélyebb benyomást szeretne kapni a nép mindennapjaiból, úgy látni az alattvalóit, ahogy királyként, teljes maskarában, koronával egyetemben sosem tehetné.

A magyar történelemben a legtöbbször Mátyás király kapcsán hallunk ilyen sztorikat.

Manapság már nagyon kevés országban van élő trón, uralkodnak királyok, Európában összesen hét helyen, így nagyon kevés az esélye, hogy egy ilyen történet a valóságban is megessen. Ám egy olyan korszakban, ahol a fotó és a videó már minden, és ahol nagytudású számítógépeket hordunk a gatyánk zsebeiben, simán megeshet, hogy valaki talál egy olyan embert a Földkerekségen, aki bizony elképesztően hasonlít egy királyra.

Most például világszenzáció lett egy fotó, amelyen úgy tűnik, mintha II. Erzsébet részt venne a híres Glastonbury fesztiválon, ahol többek között Billie Eilish is fellépett. A tömegben ugyanis valaki őfelségét is kiszúrta, de legalábbis egy nőt, aki elképesztő módon hasonlít a királynőre. Mintha az ikertesvére lenne.

A királynő ugyan nem vett részt a fesztiválon, viszont a brit királyi család többi tagja igen.

Íme a fotó, amely rövid időn belül elképesztő népszerűségre tett szert a médiában, és bár nem II. Erzsébetet ábrázolja, a hasonlóság kísérteties:

(via OK)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás