promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vilmos herceg már nem lesz király, helyette egész másfajta foglalkozást választ magának? Elérte a jóképűség átka, jókora ugratást kapott
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A herceg igazi hercegi heccelést kapott.

Vilmos herceg neve az elmúlt időszakban II. Erzsébet platina jubileumi ünnepségei kapcsán természetesen elsősorban a Meghan Markle-Harry herceg tengelyen érték el a legnagyobb médiavisszhangot, elsősorban a hercegek közötti kapcsolat volt az, ami elsőrendűen érdekelte az olvasókat. A többi róla szóló hír kicsit háttérbe szorult az elmúlt hónapokban, pedig a herceg beszélt arról is, hogy modernizálná a monarchiát, ha a trónra kerülne.

Ám a mostani hír olyan, ami tényleg kicsit minden képzeletet felülmúl.

Barbara Broccoli és Michael Wilson nemrégiben egy rangos kitüntetést kaptak Vilmostól, a Brit Birodalom Rendje kitüntetést. Ők azok, akik felelősek a James Bond-filmsorozatért. És miközben megkapták a rangso díjat, egy jókora ugratásnak is helyet adtak, ugyanis azzal jöttek elő, hogy Vilmos herceget tartják a legalkalmasabbnak James Bond-szerepére Daniel Craig után.

Hogy mivel indokolták?

Vilmos jól néz ki, ráadásul tud helikoptert is vezetni, ami egy igazi pirospont, ha James Bond-szerepéért folyik a casting. Barbara Broccoli és Michael Wilson amúgy a díj átvételekor érezték meg Vilmos herceg karizmáját, és ez után kezdték el viccesen azt nyilatkozni a sajtónak, hogy már meg is találták az új James Bond-ügynököt. Persze a producerek csak tréfáltak, egyelőre még nem lehet tudni, hogy ki követi majd Daniel Craig-et a szerepben.

És hogy kik közül kerülhet ki az új James Bond? Rengeteg videó tárgyalta már ezt a neten, szép számmal sorolna kfel olyan neveket is, akiket belső forrásokból hallottak a YouTube nagy filmszakértő:

(via Blikk)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás