promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vilmos herceg megrázó kijelentést tett, már semmit sem tehet
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Régóta lehetett tudni, most kitálaltak.

Vilmos herceg drámai vallomásáról számolt be a Mirror nevű brit bulvárlap az elmúlt napokban. Ugyanis meglehetősen rossz hírek érkeztek a Kensington-palotából, minderről pedig egy brit királyi család szakértő számolt be a lapnak.

Ingrid Seward az újságnak nagyon hosszan elemezte, hogy mi vezetett idáig, hogy a két testvér, Harry herceg és Vilmos herceg nagyon elhidegült egymással, odáig jutott a kapcsolatuk az évtizedek alatt, hogy szinte nem is ebszélnek már egymással.

A szakértő is minden kapcsolat megszakadásának eredőjét az ikonikus Oprah-interjúhoz kapcsolja, amikor rengeteg, addig nem ismert dolog került nyilvánosságra.

A média nagyfokú érdeklődése is ehhez a kuriózum beszélgetéshez datálható. Vilmos ezen nem tudott túllépni, mivel úgy érezte, hogy eltúloztak a történteket a sussexiek. Még most sem nagyon találkoztak egymással II. Erzsébet platina jubileumi ünnepségén.

Katalin hercegné mindent megpróbált, hogy közelebb hozza a testvéreket, de neki sem sikerült. Vilmos herceg pedig úgy érzi, hogy már semmit nem tehet, így pedig másra koncentrál.

Vilmosnak nagy tervei vannak a monarchiával, szeretné megreformálni azt, vonzóbbá tenni a fitalabbak számára. Pedig Vilmos és Harry elképesztően voldog időket is töltöttek együtt, íme egy kis válogatás:

(via Blikk Rúzs)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás