Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hajdú Péter az egész országot átverte - Tényleg igaz, amit róla állítanak?

Hajdú Péter az egész országot átverte - Tényleg igaz, amit róla állítanak?

Színes

Hajdú Péter az egész országot átverte - Tényleg igaz, amit róla állítanak?

Színes

Promotions 13:32

Hajdú Péter állítólag csúnyán megvezette a magyarokat, de kiderült az igazság.

A minap szinte millió apró darabkára tört a Life TV nézőinek szíve, ugyanis semmi előjel nélkül kiderült, hogy véget érnek a közönség kedvenc műsorai, ráadásul a jól ismert sztárok, műsorvezetők is távoznak, élükön Hajdú Péterrel, aki az utóbbi években az ország egyik legnépszerűbb televíziójává tette a csatornát a csapatával – így egyebek között az Ébredj velünk és az Összezárva Hajdú Péterrel is búcsúzik.

Persze nem kell aggódnunk Hajdú Péterért, hiszen az ismert médiaszemélyiség a TV2 Csoport elnökének tanácsadójaként folytatja tovább, szóval rajta tartja az ujját a magyar televízió ütőerén – bár az egyelőre még kérdéses, hogy lesz-e saját műsora a közeljövőben, illetve feltámasztja-e valamilyen formában a régebbi programjait, amikkel hatalmas sikert ért el az utóbbi években.

Úgy látszik, hogy az emberek akkor szeretnek belerúgni a másikba, mikor az a földön fekszik, hiszen nemrég komoly támadások érték az interneten Hajdú Pétert, aki egyesek szerint csúnyán átvert minket, ráadásul már többször is:

sokak szerint férfi létére meglepő módon Hajdú Péter is szépítő filtereket használ az Instagramon megosztott fotóinak egy részén, hogy fiatalabbnak, fittebbnek és sármosabbnak tűnjön a gyönyörű szerelme, Láng Eszter mellett.

A kommentek alapján egyenesen kellemetlen, gáz, ciki és felháborító, hogy Hajdú Péter ilyen eszközökkel akarja megvezetni a követőit, hiszen a műsoraiban mindenki láthatja, hogy néz ki valójában.

Hajdú Péter egyes képein valóban érzékelhető, hogy minden bizonnyal digitálisan át lettek alakítva, hogy jobban nézzen ki rajtuk, de egyáltalán nem olyan durva nála a helyzet, mint egyes influenszereknél, akik konkrétan felismerhetetlenre alakítják magukat a különböző applikációkkal. Szóval ilyen szempontból igazságtalan, hogy a műsorvezető ennyi beszólást kap a fotói miatt, ráadásul amúgy is joga van úgy mutatni önmagát, ahogy szeretné – de persze ez azzal jár, hogy bizonyos szinten muszáj elviselnie a negatív kritikát is.

Itt lehet megnézni egy példát a „filterezett” Hajdú Péterről:

Borítókép: Profimedia