promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Akik Hajdú Pétert elásnák, azok most is koppannak” – a nézők felháborodtak a LifeTV kinyírásán
Borítókép:  LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hirtelen jelentették be a csatorna legnépszerűbb műsorainak megszüntetését.

Éppen most, a nyár közepén robbant nagyot a hír, miszerint átalakításra és elbocsátásokra készül a magyarok egyik kedvenc csatornája, a LifeTV. A gasztronómiai és életmód témákkal foglalkozó adótól Hajdú Péter vezérigazgató is távozik.

A 2009-ben indult LifeTV (akkor még Life Network) 2019 októberében váltott arculatot és logót, majd 2020 májusában leigazolták Hajdú Pétert, aki a műsorstruktúra átalakításával emelkedő pályára állította a csatornát.

„Irányítása alatt a Media Vivantis Zrt. a hazai televíziós piac legdinamikusabban növekvő vállalatává vált. Vezető csatornájával, a LifeTV-vel két év alatt 414%-os növekedést produkált, azaz megnégyszerezte piaci részesedését és 39 helyet lépett előre a televíziós sikerlistán”

– olvasható a most elmozdított vezérigazgató közösségi média oldalain is, bár ez nyilvánvalóan nem egy általa fogalmazott, inkább pr-ízű szöveg. Kétségkívül furcsa, hogy egy sikeres, többre hivatott csatornát ilyen hirtelen beszántsanak, és ezt persze az Instagramon és Facebookon hozzászóló nézők sem értik.

„Süllyed a hajó... A LifeTV megszűnik. Sajnálom amúgy.”

„Gyakorlatilag 0 lesz a nézettsége ezek után.”

„Sajnálom, pedig sok munkád volt benne, hogy ez a csatorna sikeres legyen”

– olvasható a kommentekben. Igazából a csatorna maga (egyelőre) nem szűnik meg, de a kedvezőtlen gazdasági környezet miatt csökkenteni kénytelen munkavállalóinak számát, valamint kevesebb pénz jut majd a műsorokra is, ami előbb-utóbb a LifeTV lecsúszásához, végső soron pedig az eltűnéséhez vezethet.

„Akkor ennyi volt az Összezárva?”

„Neee már! Az Összezárva a kedvencem. Minden este nézem!! Sőt várom az új részeket. Remélem, lesz egy másik csatornán!”

„Nem értem, ha olyan nagy nézettségi rekordok voltak, miért kell abbahagyni? A legjobb műsorokat!”

„Ha 4x nagyobb piaci részesedés, azaz 414% növekedés volt az elmúlt 2 évben, hogyhogy csökkentik a munkavállalók számát, magyarul kirúgják őket???”

„Szerintem ezek a műsorok folytatni fogjak a Fem3 vagy valamelyik társadón... Hajdú Péter van, volt és lesz! Akik elástak, most is koppannak!”

– vigasztalta néhány rajongó elsősorban önmagát, de persze Hajdú Pétert is, aki a Frizbi és az Összezárva Hajdú Péterrel című műsoraival járult hozzá a nézettségi rekordokhoz. A 47 éves egykori vezérigazgató nem tűnik el a süllyesztőben, ugyanis a TV2 Csoport elnökének, Vaszily Miklósnak a tanácsadójaként folytatja.

Két éve nagy tervekkel érkezett a csatornához, átalakította a cég menedzsmentjét, saját csapatot épített, és ezzel teljesíteni is tudta a kitűzött célok nagy részét. Elsősorban a 18 és 59 év közötti korcsoportban próbált erősíteni, ami jó taktikának bizonyult.

A TV2 Csoport elnökének, Vaszily Miklósnak tanácsadójaként folytatja Hajdú Péter Átalakítja szervezeti felépítését a...

Posted by Hajdú Péter on Monday, June 27, 2022
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás