promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kirúgták Hajdú Pétert
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Most jött a hír, hogy kirúgták Hajdú Pétert, de a sztárok is repültek.

Csoportos létszámleépítés miatt elküldik a Life TV és az Ozone TV munkatársait, köztük Hajdú Pétert, Ábel Anitát, Bereczki Zoltánt, és Csonka Andrást is. A megdöbbentő hírről a Blikk számolt be. A lap úgy tudja, hogy a Hajdú Péter operatív vezérigazgató vezette Media Vivantis Zrt.-t is elérte az átszervezési hullám, költségcsökkentés.

Bár a Life TV nézettsége felfelé mutató tendenciát mutatott, bizonytalan volt a csatorna jövője. Szó volt arról, hogy a Life TV bekerülhet a TV2 Csoportba, de ezt a megoldást végül elvetették; helyette kisebb büdzsével folytatják tovább a csatorna működtetését, azonban a költségek csökkentése miatt a saját gyártású műsorokat, és a show-kat is le kell venniük, és úgymond hagyományos kábelcsatornaként működnek majd tovább - más kérdés, hogy így tényleg nem fogja már a kutya sem nézni a Life TV-t, szóval így sincs garancia a csatorna hosszútávú működésére.

A Life TV műsorai közül távozik az Ébredj velünk! című reggeli műsor, amit Ábel Anita, Holdampf Linda, Csonka András és Bereczki Zoltán vezetett, emellett megszűnnek Hajdú Péter műsorai, az Összezárva és a Frizbi, lekerül a képernyőről az Ábel Anita vezetésével készült Activity, de a Van életünk is megszűnik, amiben olyan sztárok szerepeltek, mint Cooky, Győzike, és Zámbó Krisztián. Ezekből a műsorokból már nem fognak újak készülni, ezentúl csak korábbi adások ismétléseit láthatjuk a Life TV-n.

A Blikk úgy tudja, hogy Hajdú Péter vezérigazgatói megbízatása is véget ér.

Vaszily Miklós, a csatorna tulajdonosa korábban még nagy reményeket fűzött a Life és az Ozone jövőjéhez, amiről egy nagyjából fél éve kiadott közleményben írt.

„A Life TV és az Ozone TV megvételével évtizedes múlttal, erős branddel és stabil nézőközönséggel rendelkező tematikus tévécsatornákkal bővül a Progress Media televíziós portfóliója, kiegészítve a közéleti tematikájú Pesti TV-t. Célunk, hogy ezzel az egyedi, főként saját gyártású műsorokra építő televíziós portfólióval a Progress Media a hazai televíziós piac meghatározó szereplőjévé váljon. A menedzsment munkájával elégedett vagyok, továbbra is számítok Hajdú Péter vezérigazgató munkájára”

A Life TV nem volt egy túlzottan hosszú életű csatorna, 2009. szeptember 28-án indult, és kezdetben csak életmód témájú műsorokat készített. Az elmúlt néhány évben változott meg a neve, a logója, és az arculata. Hajdú Péter két évig volt a Life TV vezérigazgatója, és az ő vezetése alatt 400 százalékos növekedést produkált a csatorna, vagyis megnégyszerezte a csatorna piaci részesedését.

FRISSÍTÉS: Hajdú Péter nemrég a közösségi oldalán ismertette, hogy mi is történt valójában a Life TV-nél, egyben az is kiderült, hogy hol folytatja a munkát a műsorvezető.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás