promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hajdú Pétert egy igazi világsztár várta az irodájában – Így már tudnia kell, mi az a szerelem
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hajdú Péter gyerekkori álma teljesült azzal, hogy találkozhatott a legendás énekessel.

Manapság kifejezetten jó érzés lehet Hajdú Péternek lenni, hiszen még a Life TV-n futó Összezárva című műsorának ismétlései is rekordokat döntögetnek; nemrég a Halálos fegyver-széria sztárjával, Mel Gibsonnal is összefutott; most pedig megadatott neki a lehetőség, hogy találkozzon fiatalkora kedvenc énekesével, aki ráadásul az irodájában várta őt.

Bizony, Hajdú Péter egykori kedvence nem más, mint a „What Is Love” című gigasláger előadója, Haddaway, aki már lassan 30 éve kérdezgeti az egész világtól, hogy vajon „mi az a szerelem” – reméljük, hogy Hajdú Péterrel közösen végre sikerült választ találniuk.

Haddaway örökzöldje 1993-ban jelent meg, és rögtön mély nyomot hagyott a közönségben a fülbemászó dallamaival és a mozgásra késztető ritmusával. Nem csoda, hogy az akkoriban nagyjából 18 éves Hajdú Péterre ilyen nagy hatással volt Haddaway és a slágere, mivel akkoriban szinte minden diszkóból ez döngött maximum hangerővel – bár van, aki már azt sem tudja, hogy mi az a diszkó.

1998-ban amúgy ismét mindenhol a „What Is Love”-ot lehetett hallani, ennek pedig elég érdekes oka van: akkor jelent meg Chris Kattan és Will Ferrell főszereplésével a Diszkópatkányok című, már-már klasszikusnak nevezhető komédia, amiben Haddaway dala volt hőseink bulihimnusza – sőt, még egy mókás fejmozgást is csináltak rá, amit még most is utánoznak az emberek, ha meghalják ezt a zenét:

Azt még egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan miért is volt Haddaway Hajdú Péter irodájában, de szinte biztos, hogy valami nagy dologra készülnek – még az is lehet, hogy ő lesz a Frizbi következő sztárvendége.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás