promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljes tarolás: nemcsak három sportcsatorna szűnik meg, de a DIGI további 6 adója is
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nézők már a DIGI Sport eltűnését is nehezen emésztik meg – viszont lesznek helyette újdonságok.

A napokban került nyilvánosságra, hogy hamarosan, éppen a nyári vakációk idején szűnik meg az 1,5 millió háztartásban elérhető DIGI Sport három csatornájának tartalomszolgáltatása. Az első hírek még júliusról szóltak, most azonban hivatalossá vált, hogy a sportcsatornák

augusztus 5-én fejezik be a sugárzást.

Mélyütést jelent, hogy szeptember 1-jén ezeken kívül más, szintén a DIGI tulajdonában lévő adók is megszűnnek, mégpedig egyszerre további hat: a DIGI World, a DIGI Life, a DIGI Animal World, a H!t Music Channel és a Music Channel, valamint kikerül a kínálatból a FilmNow is.

Utóbbit a FilmBox Extra HD váltja, ráadásul az új csomagajánlat részeként FilmBox Pak néven kerül a kínálatba a FilmBox Premium, a FilmBox Extra HD, a Filmbox Stars és a FilmBox Family – értesült róla a SorozatWiki.

A sportok szerelmesei sem maradnak hoppon, hiszen a Network4 csoporthoz tartozó Arena4 és Match4 jelennek meg a kínálatban a DIGI Sport három eltűnő csatornája helyett. Ezek más szolgáltatóknál már korábban is elérhetők voltak, a DIGI-nél viszont újdonságként szerepelnek.

Így olyan sportágak is felbukkannak, mint az amerikai futball (vezérképünkön éppen Árpa Attila műsorvezetésével), de lesz NASCAR, IndyCar, Superbike, MotoGP is, valamint a német Bundesliga, az angol Championship, a Skót Premier League, illetve a nemzetközi válogatottak focimérkőzései is képernyőre kerülnek – sok egyéb sportág mellett.

A nagy kavarodás amiatt történt, mert a korábbi tulajdonos romániai RCS&RDS eladta a teljes magyar DIGI cégcsoportot. A 232 milliárd forintos üzlet kapcsán várható volt, hogy változások jönnek majd a műsorszolgáltatásban, és a DIGI-nek mint diszkontbrandnek lassan befellegzik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás