promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A bájos Szabó Erika olyan borzasztóan néz ki, hogy megijedt tőle a kutyája
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Barátok közt Tildája Olaszországban nyaralt.

A Barátok közt Tildájaként ismerte meg a magyar közönség Szabó Erikát, aki később az Üvegtigrisben, illetve a Csak színház és más semmi című sorozatban is szerepelt, nemrég pedig a Doktor Balaton bájos asszisztenseként tért vissza a képernyőre.

A 37 éves színésznő 2016 óta a Thália Színház tagja, ahol most nyári szünetre vonult a társulat, így az évadzáró buli után Erika is elkezdte a vakációt. Nem is akárhol, hiszen az Instagramja szerint repülős útra indult.

Az olasz tengerpartra vették az irányt, ahová Leni, a kutyusuk is velük tartott. A pihenés mellett fantasztikusakat is ettek, az egyik fotón például egy akkora adag halleves látható, hogy az egy hétre is elég lenne bárkinek.

„A nyaralásunk eddigi mérlege: egy enyhe napszúrás, túlevés, majd ma reggelre egy szemgyulladás. Már eltelt pár óra, úgyhogy leapadt kicsit, de reggel a kiskutyánk kicsit megijedt tőlem. Nem számít, nyaralunk!!!”

– posztolt ki a színésznő egy tényleg ijesztő fotót pár napja. A bal szeménél nem látszik probléma, a jobbot viszont csak félig tudja kinyitni, a napszemüveg azonban minden efféle szépséghibát jótékonyan eltakar.

Szemgyulladás egyébként millió okból kialakulhat, Erikánál talán egy bakteriális, vírusos fertőzés lehet a ludas, esetleg valamiféle allergia, vagy egyszerűen a tengerparti szél, a napsütés (UV-fény) és a homok, de maga a tengervíz is előidézhet efféle problémát.

Erika június 22-én köszönt el Olaszországtól, másnap alighanem már haza is tértek. A szeme akkor már eléggé tűrhető állapotban volt, a kommentelők irigyelték is, hogy milyen gyorsan rendbe jött, mert tényleg rondán és aggasztóan nézett ki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás