promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felkavaró, szexi képekkel jelentkezett a Barátok közt egykori Tildája
Borítókép:  Thália Színház / YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Erika fantasztikus formában van, és a színészkedés mellett is izgalmas dolgokkal foglalkozik.

Szabó Erikát a Barátok köztből ismerte meg a tévénéző magyar közönség, és bár a szép színésznő már 2009-ben kilépett a sorozatból, sokan még ma is Tildaként emlékeznek rá. Pedig azóta nagyot fordult vele a világ, és ma már megpróbál több lábon állni, koreográfusként is tevékenykedik, illetve beindított egy izgalmas divatvállalkozást.

Erika egyébként eredetileg közgazdász végzettségű, a Színház- és Filmművészeti Egyetemet csak jóval az RTL Klub sikersorozata után, 2015-ben végezte el. Az utóbbi időben kissé eltűnt szem elől, bár a közösségi médiában viszonylag aktív, így ott figyelemmel kísérhetjük az élete alakulását.

A színésznő 2020-ban férjhez ment, a magánéletének ezt a darabkáját azonban nem viszi ki a nyilvánosság elé. Szerencsére azonban ezen kívül is van mit nézni az Instagram-oldalán, néhány napja például izgató fekete ruhába öltözött, aztán mindent ledobott magáról, hogy csak egy törölközőt csavarjon maga köré.

Nem kell rosszra gondolni, Erika egyszerűen csak lazult egyet, és ehhez egy Balaton környéki helyet választott, ahol a régi szenvedélyének is hódolhatott.

„Régóta rajongok a szaunázásért, mert nemcsak a testemet, de a lelkemet is méregteleníti… A szaunát egy kis mesterséges tó öleli körül és egy gyönyörű sziklakert. Ebben a kora tavaszi időben kiülni a hűvös teraszra a napsütésbe igazi felüdülés. Itt találkozik a négy elem, és létrehozza azt a nyugalmat, ami aztán hetekre feltölt”

– posztolta ki a pikáns képek alá. A színésznő nemrég egy kisebb vállalkozást is beindított, amely részben a főfoglalkozásához, a színházhoz, kultúrához is kötődik. Olyan trendi, újrahasznosított anyagokból készülő ruhákat készítenek, amelyeket híres verssorokkal díszítenek. Erika a modellkedésből is kiveszi a részét, így a saját maga gyártott cuccaiban is megcsodálhatjuk formás alakját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás