promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Amber Heard megtalálta a módját, hogyan állhat könyörtelenül bosszút Johnny Deppen
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Johnny Depp retteghet, ugyanis Amber Heard súlyos csapást készül mérni rá.

A Jack Sparrow-ként elhíresült Johnny Depp ugyan nem volt ott az eredményhirdetésnél, de valószínűleg az öklét a levegőbe emelve, hatalmas vigyorral az arcán konstatálta valahol a messzeségben, hogy megnyerte azt a rágalmazási és becsületsértési pert, amit az exfelesége, Amber Heard ellen indított nemrég.

A színészt több évvel ezelőtt azzal vádolta egykori szerelme, hogy erőszakos volt vele a kapcsolatuk alatt, de most kiderült, hogy igazából a színésznő volt az, aki bántalmazta őt. Amber Heard többnyire hamisnak bizonyult állításai miatt Hollywood annak idején szinte teljesen hátat fordított Johnny Deppnek, aki így rengeteg pénztől esett el – arról nem is beszélve, hogy sok helyen feleségverőnek könyvelték el.

Most, hogy kiderült az igazság, a bíróság úgy határozott, hogy Amber Heardnek 10,35 millió dollárt kell fizetnie Johnny Deppnek. A színésznő ezért állítólag fellebbezésre készül, hiszen egyáltalán nem ért egyet a döntéssel, ráadásul nincs is annyi pénze, hogy kifizesse A Karib-tenger kalózai-széria sztárját – aki amúgy a jelek szerint elengedné az exe gigantikus tartozását, ha az annyiban hagyná a dolgokat, nem fellebbezne, és végre tovább léphetnének.

Úgy tűnik, hogy Amber Heardöt jelenleg nem a béke és a továbblépés érdekli, hanem a bosszú, és az, hogy most Johnny Depp után ő mossa tisztára a nevét, hiszen az élőben közvetített tárgyalások miatt jelenleg szinte az egész világ „hazugnak” és „pszichopatának” gondolja őt – mivel kiderült, hogy hiába állította, valójában nem is fizetett ki bizonyos beígért összegeket különböző játékonysági szervezeteknek, ráadásul minden jel arra utal, hogy tényleg rász*rt dühében a férje ágyára, mikor szakítottak.

Amber Heard most arra készül, hogy egy máris botrányosnak ígérkező könyvben tálal ki Johnny Deppről és a kapcsolatukról, hogy mindenki megismerje az ő oldalát is a történtekről.

Persze vannak, akik szerint itt nem az igazságérzet munkálkodik a háttérben, hanem az a több millió dollár, amit a könyvért kínált Amber Heardnek a kiadó – persze a kettő nem zárja ki egymást, hiszen a színésznő így megpróbálhatja a saját pártjára csalni az embereket, miközben még a zsebét is megtömi egy kicsit.

A közvélemény jelenleg egyértelműen Johnny Depp oldalán áll, így könnyen lehet, hogy Amber Heard kitálalós könyve csúnyán el fog hasalni, és csak újból lejáratja magát – sőt, az is benne van a pakliban, hogy Johnny Depp a megjelenés után ismét beperli őt, szóval nem biztos, hogy olyan jó ötlet ez.

Ezek alapján még nem ért véget Johnny Depp és Amber Heard csatája, pedig jobb lenne, ha végre elengednék a dolgokat – és sajnos úgy látszik, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie sem tanultak a rémes esetből, hiszen hamarosan minden bizonnyal ők is egymásnak feszülnek a bíróságon:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás