promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan fordulat Amber Heard és Johnny Depp ügyében, kitálalt a színésznő - egyetlen mondattal összezavart mindenkit
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Amber Heard furát nyilatkozott.

A per ugyan lezárult, de még most is vannak mellékzöngéi, mivel nagyon sokáig tematizálta a közbeszédet az elmúlt hónapokban, még Magyarországon is. Az Aquaman és a Karib-tenger kalózai filmek sztárjainak, azaz Amber Heard-nek és Johnny Depp-nek a tárgyalásai ugyanis néha elképesztően bizarr fordulatokat hoztak. A tárgyalásokon pedig egy újabb sztár is született, aki Johnny Depp-et védte.

Camille Vasquez ugyanis egycsapásra a világ leghíresebb ügyvédnője lett, sőt, még egyes pletykák arról is szóltak, hogy valami lehet közte és a színész között. Ám ezt sosem erősítette meg egyik fél sem, sőt, még lesifotó vagy videó sem készült róluk.

Ám azért akad egy, amelyben a gesztusaikat veszik számba.

A furcsaságokból pedig még mindig akad. Nemrégiben például egy esküdt tálalt ki azzal kapcsolatban, hogy mi alapján hozták meg a döntésüket a per végén.

A per végül Johnny Depp győzelmével ért véget, de a nyilatkozatoknak azóta sincs vége. Amber Heard most egy nagyon váratlan fordulattal olyan kijelentést tett, hogy még mindig szereti Johnny Depp-et. Mindezt pedig a tárgyalások után mondta, ez a legmeglepőbb, talán sokakat össze is zavar ezzel a váratlan kijelentésével azok után, hogy milyen jelenetek és kijelentések zajlottak a tárgyaláson.

Amber Heard minderről pedig egy műsorban beszélt, illetve azt is hozzátette, hogy korábban mindent megtett annak érdekében, hogy megmentse a kapcsolatukat. Az NBC vele készült teljes interjúja a YouTube-on is megnézhető:

(via Index)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás