Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mi történt? Eltűnt Nádai Anikó terhespocakja

Mi történt? Eltűnt Nádai Anikó terhespocakja

Színes

Mi történt? Eltűnt Nádai Anikó terhespocakja

Színes

Promotions 09:39

Nádai Anikó lapos hassal pózolt a vízparton. Hová tűnt a terhespocakja?

Nádai Anikó nemrég egy aranyos fotón mutatta meg ismét terhespocakját, ugyanis a házi kedvencük, Süti a hasára hajtotta a buksiját. Az RTL Klub műsorvezetője már a terhessége 35. hetében jár, sokan ebben az időszakban már javában tervezgetnek, készülnek a napra, amikor el kell indulni a kórházba.

Anikó viszont úgy tűnik, még nem tart a listánál és a tervezgetésnél, amellett, hogy sokat pihen, igyekszik hasznosan eltölteni az idejét. A napokban például egy autómosónál fotózkodott gyönyörű kocsijával. Kétségtelen, hogy Anikónak nagyon jól áll a terhesség, és biztosra vesszük, hogy a legtöbb férfi örülne, ha egy ilyen gyönyörű kismama mosná le az autóját.

A műsorvezető viszont nemrég egy olyan képet tett közzé a közösségi oldalán, ami eleinte talán megrémíthette a követőit. Legutóbbi bejegyzéséhez egy olyan fotót mellékelt, amin bikiniben, a vízparton látható, lapos hassal. Aki mostanában felmegy Anikó Instagram-oldalára, és először megpillantja ezt a képet, rögtön az lesz az első gondolata, hogy "hová tűnt a terhespocak?".

Szerencsére semmi baj nincs a babával, Anikó is remekül van, csupán nosztalgiázott egy kicsit egy tavalyi képpel. A műsorvezető megmutatta, hogy 2021. június 21-én hol volt és mit csinált. Mivel Anikó alapból ilyen vékony testalkatú, biztos, hogy a szülés után hamar vissza fogja nyerni az alakját.

Borítókép: RTL Klub