promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Shane Tusup büszkén mutatta meg, itt az új
Borítókép:  RTL Klub (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Új képet töltött fel Instagram-oldalára Shane Tusup.

Szabó Zsófi és Hosszú Katinka exének, Shane Tusupnak a szakítása nagyon sok embert ért váratlanul Magyarországon, ezért nem is meglepő, hogy sokan még azért is nagyon sokszor felkeresik a fiatalok közösségi oldalait, mivel arra kíváncsiak, hogy vajon küldenek-e jeleket egymásnak még, vagy esetleg már simán továbbléptek, és meglehet, hogy hamarosan egy másik párkapcsolatukról számolnak be?

A rajongók így minden új képnek nagyon örülnek. Szerencsére Shane és Zsófi is nagyon sokat posztol fotókat az életük apró és nagyobb eseményeiről is.

Egyelőre azonban nincs hír arról, hogy a fiatalok úgy léptek volna tovább egymáson, hogy már új kapcsolatba lennének. Pedig rengeteg fotó lát napvilágot mindkettőjük közösségi oldalán. Az Origo korábban pedig már arról írt, hogy Shanet egy másik lánnyal láthatták, ám a lesifotó nagyon homályosra sikeredett.

Shane Instagram-oldalán sincs egyelőre nincs se híre, sem pedig hamva annak, hogy új kapcsolatba lépett volna valakivel, ám a legfrisebb fotón, amit közzétett látogatott közösségi oldalán, a sztáredző most büszkén mutatta meg új tetoválását. Korábban pedig arról számolt be, hogy hosszú idő után újra balettet is nézett.

A tetoválás mellé amúgy azt jegeyzte meg Shane, hogy minden tetoválás mély, személyes jelentést rejt magában:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás