promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bombasztikus csaj védte Johnny Deppet, igazi sztárügyvéd lett belőle
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A kreol szépség Camille Vasquez a per talán legnagyobb nyertese.

Végre véget ért Johnny Depp és Amber Heard hetek óta tartó bírósági pere, amely során számos kínos információ is napvilágra került a 2017-ben elvált egykori sztárpárról. Nem sokan voltunk kíváncsiak például arra, hogy a bájos exfeleség egykor a férje mellé kakilt bosszúból az ágyba, de ezt a szennyest is kiteregették.

A per egyébként azért zajlott, mert Heard 2018-ban családon belüli erőszak túlélőjének nevezte magát. Ez természetesen rossz fényt vetett Deppre, aki feltételezett bántalmazóként jó néhány zsíros munkától elesett.

Most azonban sikerült tisztáznia magát a vádak és rágalmak alól, és bár a kért 50 millió dollár helyett csupán 15 milliós kárterítést ítélt meg számára a bíróság, ezzel is bőven elégedett lehet. Ráadásul az is elképzelhető a friss hírek szerint, hogy a jó fej Jack Sparrow kapitány még erre sem tart igényt egykori nejétől.

A gátlástalan sárdobálás egyetlen nyertese alighanem Depp védőügyvédje, Camille Vasquez, aki pár hét alatt a legkeresettebb sztárügyvédek sorába emelkedett. A hölgy még csak idén lesz 38 esztendős, szóval alighanem fényes karrier áll előtte.

A nemcsak okos és rafinált, de bombasztikusan kinéző Vasquezről lerí, hogy az ősei nem Kolumbusszal együtt érkeztek Amerikába. Kolumbiai apától és kubai anyától származik, bár ő maga már San Franciscóban született, és ugyanolyan remekül beszéli a spanyolt, mint az angolt.

Az egyetemen magna cum laude minősítéssel végzett, igazi eminens volt, és Johnny Depp mellett már dolgozott Jennifer Lopez, Ben Affleck és Leonardo DiCaprio érdekeit védve is. Mivel a mostani perről dokumentumfilm készül, Vasquez kisasszony nevét alighanem hosszú időre megőrzi a történelem.

Munkaadója, a Brown Rudnick ügyvédi iroda természetesen szintén értékeli a sikereit, a barna hajú hölgy előléptetést kapott a Depp-per után. Az ügyvédnő egyébként csendes életet él, az Instagram-oldalán csak decens, visszafogott fotókat találhatunk, párja pedig egy Edward Owen nevű menedzser, akivel Londonban ismerkedett meg.

A szépséges Vasquez alighanem örömmel vállalta a rosszfiúnak tartott Depp védelmét, hiszen maga is nagy rajongója a színésznek. Nem is annyira a vásznon látott alakításaiért lelkesedik, sokkal inkább a zenéjéért – az 59 éves művész ugyanis képzett gitáros, akinek már alkalma nyílt az Oasis, Iggy Pop, Vanessa Paradis, az Aerosmith és Marilyn Manson oldalán is fellépni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás