promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny Depp megkönyörül Amber Heardön: nem kéri el tőle a 15 millió dollárt?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Johnny Deppnek nem a pénz volt a lényeg, hanem hogy tisztára mossa a nevét.

Nemrég véget ért az évtized 50 millió dolláros celebpere, amit Johnny Depp indított Amber Heard ellen becsületsértés és rágalmazás miatt. A színésznő évekkel ezelőtt erőszakkal vádolta A Karib-tenger kalózai-széria sztárját, akinek ettől teljesen megfeneklett a karrierje, de most kiderült, hogy valójában pont, hogy az exfelesége bántalmazta a színészt – a bíróság végül Johnny Deppet hozta ki győztesnek, ráadásul 15 millió dollár „kártérítést” is megítélt neki.

Amber Heard állítólag máris a fellebbezésre készül a tárgyalásokon csúnyán leszereplő ügyvédjeivel, mivel egyáltalán nem elégedett az ítélettel (pedig ő is kapott 2 millió dollárt), ráadásul nincs is annyi pénze, hogy ki tudja fizetni az exférjét – de könnyen lehet, hogy nem is kell majd odaadnia Johnny Deppnek ezt a hatalmas összeget.

Johnny Depp jogi képviselői elmondták, hogy számára sosem a pénzről szólt ez az ügy, hanem arról, hogy tisztára mossa a nevét, és végre elmondhassa a világnak a saját igazságát, ez pedig sikerült neki – sőt, arra is célzást tettek, hogy a világsztár elengedné Amber Heard „tartozását”, ha cserébe nem nyújt be fellebbezést.

Ez a megoldás valószínűleg mindkét fél számára előnyösebb lenne, mint egy újabb bírósági csata, hiszen Amber Heard pénz nélkül nem igazán tud harcolni, Johnny Depp pedig megspórolna magának egy újabb megterhelő időszakot – ráadásul viszonylag ritkán fordul elő, hogy második körben megváltozik az ítélet, így jó eséllyel ismét a színésznő jönne ki vesztesként a dologból, ezt pedig már nem engedhetné meg magának.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás