promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Mind együtt lépünk tovább” - Johnny Depp fontos dolgot üzent a rajongóinak
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Johnny Depp egyenesen a rajongóihoz szólt, és még egy TikTok-fiókot is csinált magának.

Emberek milliói kísérték figyelemmel az utóbbi hetekben Johnny Depp és Amber Heard izgalmas, csavaros jogi csatáját, ami azért indult el, mert a színész rágalmazás és becsületsértés miatt beperelte az exfeleségét, ugyanis a színésznő évekkel ezelőtt bántalmazással vádolta őt, ezzel pedig teljesen tönkretette a karrierjét – pedig mint kiderült, pont, hogy az ellenkezője volt igaz, így a bíróság Johnny Deppet hozta ki győztesként.

A verdikt miatt teljesen felháborodott és csalódott Amber Heard persze nem hagyja annyiban a dolgot, ugyanis állítólag fellebbez a döntés ellen, Johnny Depp viszont azóta vígan és boldogan éli az életét, hiszen így végre hosszú évek után tisztázni tudta a nevét, a világ pedig tárt karokkal fogadta őt vissza – legalábbis a kommentek alapján az emberek túlnyomó többsége az ő oldalán áll.

Johnny Depp a minap rendesen meglepte a rajongóit, ugyanis létrehozott magának egy TikTok-profilt, és egyből egy fontos, őszinte üzenetet intézett az emberekhez – amihez egy kellemes hangulatú videót is posztolt, amiben beleshetünk kicsit a koncertjeibe és az életébe.

„Az én összes féltve őrzött, hűséges és kitartó támogatómnak. Mindenhol jártunk már együtt, mindent láttunk már együtt. Ugyanazt az utat jártuk be. Együtt jó dolgot tettünk, mert ti törődtetek. Most pedig mind együtt lépünk tovább. Ti vagytok, ahogy mindig is, az én éltető erőim, és újra szeretnék a magam egyszerű módján köszönetet mondani nektek. Szóval köszönöm. Szeretettel és tisztelettel, JD”

– írta Johnny Depp.

A világsztár minden bizonnyal a köszönetnyilvánításon kívül arra utalt ezzel az üzenettel, hogy ő már elérte a célját, mivel végre az egész világ megismerte az ő oldalát is, innentől kezdve pedig övé a morális győzelem, akármivel is próbálkozik ezek után Amber Heard. Sőt, a továbblépés megemlítésével valószínűleg még meg is védte az exfeleségét, hiszen jó eséllyel arra célzott ezzel, hogy a rajongóinak ideje lenne abbahagyniuk a színésznő folyamatos szidalmazását, zaklatását – vagyis hagyják őt is a múltban, mint a bántalmazási botrányt, és inkább tekintsenek a sokkal fényesebb jövőre.

Itt lehet megnézni Johnny Depp első TikTok posztját:

@johnnydepp

To all of my most treasured, loyal and unwavering supporters. We’ve been everywhere together, we have seen everything together. We have walked the same road together. We did the right thing together, all because you cared. And now, we will all move forward together. You are, as always, my employers and once again I am whittled down to no way to say thank you, other than just by saying thank you. So, thank you. My love & respect, JD

Stranger - Love Joys
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás