promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyar sztárok, akik plasztikáztattak a szoptatás után
Borítókép:  Liner
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Többen is bevállalták szoptatás után a mellplasztikát.

Nagyon sok nő vágyik a tökéletes alakra, a formás és feszes keblekre, a ránctalan bőrre, és a dúsabb ajkakra. A rohamosan fejlődő orvostudománynak köszönhetően mindez ma már nem álom, és bizony egyre népszerűbbek ezek az esztétikai beavatkozások. Egyre többen fordulnak plasztikai sebészhez például a szoptatás után, mert szeretnék visszanyerni korábbi formájukat.

Persze felmerül a kérdés, hogy ha valaki az első gyermeke után megcsináltatja a melleit, és később újra teherbe esik, ugyanúgy szoptatni tudja-e majd a babáját. Mellnagyobbításkor a sebész ügyel arra, hogy megóvja a tejcsatornákat, és az implantátumot az izom alá, vagy a mirigyállomány mögé helyezze. Magyarán nincs akadálya a későbbi szoptatásnak, de az orvosok azt javasolják, hogy a műtét után legalább egy teljes év teljen el a következő gyermek születése előtt.

A mellplasztikával kapcsolatban a mai napig megoszlanak a vélemények, pedig semmi rossz nincs abban, ha egy nő ismét jól szeretné érezni magát a bőrében. A magyarországi hírességek közül is vannak jó néhányan, akik ugyancsak kés alá feküdtek, miután megtörténik az elválasztódás.

Nádai Anikó

Az RTL Klub műsorvezetője már első gyermeke születése előtt gondolkodott azon, hogy megnagyobbíttassa a melleit; sőt, fiatalkorában még a zsebpénzért is félretette a beavatkozás költségeire. Anikó azonban még éveket várt, amíg kés alá feküdt. Ő is a szoptatás után határozta el magát. Nádai Anikó korábban az alábbi gondolatokat osztotta meg az egyik Insta Storyjában a női mellekkel kapcsolatban:

„Egy kisregényt lehetne írni arról, hogy a nő hogyan látja a saját melleit. De abban talán egyetérthetünk, hogy szinte kivétel nélkül mind találunk rajta némi kifogásolnivalót”

Pintér Ada

Pintér Adrienn, a VIVA TV egykori műsorvezetője 24 éves volt, mikor világra hozta ikrefiait, Bencét és Bálintot. Ada korábban nem titkolta, hogy nem híve a plasztikai műtéteknek, de a szülés után meggondolta magát. Állítása szerint a szoptatás után olyanok voltak a mellei, mint "két szottyadt tejeszacskó", az operáció után viszont hamar visszanyerte az önbizalmát.

Vasvári Vivien

Hasonló okok miatt csináltatta meg annak idején a melleit a a Feleségek luxuskivitelben egykori szereplője, Vasvári Vivien is, aki ugyanúgy írta le a szoptatás után a melleit, mint Ada: mint két tejeszacskó. Viviennek azonban nem egy, hanem három mellműtétje is volt. Az első beavatkozása 18 éves korában volt, mert nem tudott megbékélni azzal, hogy a sport miatt nem nőttek a cicijei. A luxusfeleség akkor a szülei tudta nélkül feküdt kés alá.

A második mellplasztikája az első gyermeke, Ariana születése után történt. Leánygyermeke szoptatása alatt többször is kialakult nála tejláz, így aztán amikor fia, Edward megszületett, eleinte nem is akart újra szoptatni, de végül mégis belefogott. Harmadik beavatkozása Edward elválasztódása után történt.

Nyári Dia

A Barátok közt egykori szereplője még 2021-ben, egy bejegyzésében tudatta, hogy plasztikai műtétje volt. A színésznő korábban maga sem gondolta volna, hogy egyszer be fog vállalni egy ilyen operációt, de ahogy minden nőnek, úgy neki is megváltozott a teste a terhesség alatt, valamint a szülés és a szoptatás után.

Bár Dia nagyon félt attól, hogy elítélik-e majd a mellplasztika miatt, de elmondása szerint ezzel visszakapta a nőiességét, és azóta is remekül érzi magát a bőrében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás