promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hűha: Tolvai Reni plasztikáztatta magát – kiderültek a műtét részletei
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tolvai Renin olyan helyen igazítottak, amire sokan nem számítottak. 

A Reggeli című műsorban dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész beszélt arról, hogy egyre több fiatal vállalja be a plasztikáztatást, pedig még nem lenne szabad. Némelyik embert nagyon nehéz lebeszélni, amikor már túl sok mindent akar bevállalni, és az egész beavatkozás átlépi a jó ízlés határát.

A fiatalokra főleg a közösségi média van hatással, pedig egyáltalán nem jó, ha a természetes szépségű lányoknak ez a példa.

„Annyira átesett a ló túloldalára ez a történet a social-médiának köszönhetően, hogy tényleg néha mulatságos, hogy velem korabeli hölgyek hárman-négyen együtt állnak és olyan, mintha hármas-négyes ikrek mosolyognának a kamerába”

- utalt rá Krasznai egy régebbi interjújában, hogy a mai nők mennyire hasonlítanak egymásra, mert követni akarják az aktuális szépségideálokat.

Az orvos arról is beszélt, hogy nem olyan rég egy új amerikai innováció segítségével hajtott végre karplasztikát Tolvai Renin.

Ennek az a lényege, hogy úgy lehet plasztikát csináltatni, hogy nagy metszés nélkül, és ezután nagyon szépen visszazsugorodik a bőr. Krasznai azért nem csinálta ezt régen, mert hagyományos technikával borzalmas hegek maradnak utána.

Sokan biztosan hüledeznek, de igen, létezik ma már karplasztika is, szóval aki ott nincsen megelégedve valamivel, azt meg lehet oldani.  

A sebész pont ezért elárulta, hogy nem mindegy, hogy milyen technikával plasztikáztatunk, hiszen hatalmas baklövéseket lehet elkövetni a szakmában. Őt sem zavarja, hogy ha a páciens akár több orvossal is egyeztet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás