promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő változáson ment át a t.A.T.u. énekesnője – valószínűleg abszolút nem fogsz ráismerni
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Julia Volkova anno természetes szépség volt, de úgy érezte, hogy plasztikáztatnia kell.

Valószínűleg senkinek sem kell bemutatni az orosz lányegyüttest, mivel a t.A.T.u. a 2000-es évek egyik legfelkapottabb zenekara volt.

Ivan Sapovalov és üzleti partnere, Alekszandr Vojtyinszkij ötlete volt, hogy össze kellene hozni egy ütős popegyüttest. Igazából akkoriban főleg így mentek a dolgok a zeneiparban. Lena Katina 14, míg Julia Volkova csak 13 éves volt, amikor felfedezték őket.

A t.A.T.u. első kislemeze az „All the Things She Said” jött, látott, és győzött. A dal a slágerlisták élére került olyan országokban, mint az Egyesült Államok az Egyesült Királyság, Ausztrália, Ausztria, Dánia, Olaszország, Japán, Új-Zéland, vagy éppen Svájc.

Hatalmas vitákat generált, hogy a két tini csókolózott a klipben, de hát ettől csak még nagyobb volt a felhajtás körülötte. A zene továbbra is népszerű: 2009-ben töltötték fel a YouTube-ra és már csaknem 300 milliós megtekintése van a klipnek. Ez azért is kiemelkedő szám, mert ezek a nézők nagy többsége már csak nosztalgiából veszi elő a szerzeményt.

Lena Katina 2010-től sikeres szólókarrierbe kezdett, és Julia Volkova 2011 júniusában szintén szólószerződést írt alá a Gala Records kiadóval.

Régen igazi fiús lány volt, de már sodródik a mainstream árral, és minél nőiesebb akar lenni. A melleibe szilikont rakatott, az ajkait feltöltette, de itt mindenképpen meg akart állni. Az énekesnő anno meg is jegyezte, hogy mindössze pletyka, hogy megcsináltatta az orrát, mert ahhoz nem nyúltak hozzá.

Az is kicsit felismerhetetlenné teszi Julia Volkovát, hogy már hosszú haja van jó ideje.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás