promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szörnyű hírt kaptak Gabriela Spanic magyar rajongói
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ennyi volt, nincs tovább.

Gabriela Spanic magyarországi rajongótáborának naptárába piros betűs ünnepként került be január 21-e, ugyanis ezen a napon indult el az Alicia új élete című sorozat, amelynek epizódjait azóta is minden hétköznap délután láthatnak a TV2-n.

A széria története azonban rohamosan közeleg a lezárás felé, a befejező epizód május 23-án, hétfőn 14:45-kor kerül képernyőre. A mexikói sorozat eredeti sugározása 2021 júniusa és októbere között volt Amerikában, így nem sokat kellett várni a magyarországi premierre.

Az Alicia új élete helyére egy vadonatúj, hazánkban még nem látott kolumbiai telenovella, A szerelem aromája érkezik, amit május 24-e, keddtől minden hétköznap 14:35-től láthatunk. A sorozat 92 epizódot élt meg Dél-Amerikában, így várhatóan szeptember végéig lesz majd a TV2 műsorán.

A sorozat története szerint Gaviota és az édesanyja minden évben ellátogatnak a Casablanca birtokra, hogy Octavio Vallejonak, a gazdag tulajdonosnak és kávétermesztőnek dolgozzanak betakarításkor. Épp akkor tartózkodnak ott, amikor egy csoport emberrablásra készül a földbirtokos ellen. Az akció végül meghiúsul a lány szerencsés közbelépése miatt. Octavio hálája jeléül egy darab földet adományoz Gaviotának és édesanyjának, azonban mielőtt ezt írásba foglalnák, a férfi váratlanul életét veszti. Eközben Octavio fia, Sebastián Vallejo hazaérkezik New Yorkból. A két fiatal pedig első látásra egymásba szeret.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás