promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gabriela Spanic azért tolta ki a melleit, mert jelentkezni fog a magyar Nagy Ő-be?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Meglepő lenne, ha Árpa Attila és Gabriela Spanic összejönnének.

Az ország nem azon döbbent le, hogy a TV2 csatornáján folytatódik a Nagy Ő, hanem azon, hogy ki fogja adogatni a rózsákat. A Story magazin a címlapján számolt be arról, hogy a TV2 megszerezte magának Árpa Attilát.

Azért is folytatódik a széria, mert bár Tóth Dávid párkeresése az elején nem érdekelte a nézőket, de aztán a fordulatok miatt mégis megugrott a nézettség. Árpa Attila már azt is lenyilatkozta, hogy a választottja legyen olyan szexmániás, mint ő. Hát kell ennél csábítóbb beharangozó a bulvárra éhező közönségnek?

Árpa Attila anno Tomán Szabina férje volt, és most közösen nevelik a lányukat, Amirát. Határozott karakter, és ő is sokszor beismeri, hogy nem könnyű esett, szóval biztosan ez lesz a magyar Nagy Ő egyik legérdekesebb évada.

A Femina nem olyan rég még arról számolt be, hogy Árpa Attila a 19 évvel fiatalabb Czakó Alexandrával jár, de úgy néz ki, ez a románc nem tartott túl sokáig.

Holdampf Linda és Csonka Bandi ma reggel is a nagyvilág híreiből szemezgetett a LifeTV-n. Természetesen őket is teljesen meglepte a hír, hogy Árpa Attila meghódítása lesz a fő célja rengeteg hölgynek a TV2-n.

Linda elengedte a fantáziáját, és Gabriela Spanic plasztikai műtétjétől eljutott egészen addig, hogy a híresség szerepelni fog a Nagy Ő műsorában. Csonka András felhozott egy sztereotípiát is, ami miatt a műsorvezetőtársa teljesen kiakadt. Vajon számít, hogy a férfi vagy a nő idősebb? Hollywoodban már biztosan nem.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás