promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megdöbbentő videó került elő Berki Krisztiánról, amiben a drogokról is beszél
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Berki Krisztián tavaly decemberben egy elég mély beszélgetésbe vágott bele.

Egész Magyarország ledöbbent, amikor pénteken bejelentették, hogy Berki Krisztián elhunyt. Azóta már rengeteg részlet derült ki a haláláról. Berki lánya ott volt édesapjával a 9. kerületi lakásban és ő talált rá a holtestére is a reggeli ébredés után. Ezután azonnal hívta édesanyját, Hódi Pamelát, hogy mit tegyen, de Berki életét már nem lehetett megmenteni.

D. Tóth Norbert, a Budapesti Rendőrfőkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese akkor rögtön elárulta a helyszínen lévő újságíróknak, hogy idegenkezűség gyanúja nem merült fel. A BRFK azt megerősítette, hogy a helyszínen kábítószer-gyanús anyagot találtak és emiatt büntetőeljárást is indítottak.

Berki Krisztián halálát szívmegállás okozta. Az esetről később Zacher Gábor is nyilatkozott az RTL Klubnak, aki ugyebár tudta, hogy a celeb használt szteroidokat, amit nyíltan vállalt.

„Ezeknek a szereknek nem csak akut hatásuk van, hanem tartós szedés esetén a szív izomzatára nem pozitív irányban hatnak”

- nyilatkozta az orvos, aki hozzátette, hogy ezek a szerek nagyban emelik a szívleállás kockázatát.

Beki számtalan csatornán szerepelt vendégként és műsorvezetőként is. A karrierje a büntetőfékezéses eset után kezdett el bedőlni, de influenszerként ettől még a felszínen maradt. A kapcsolatát most kezdte el rendbe tenni Berki Mazsival. A celeb két gyereket hagyott hátra.

Berki Krisztián tavaly decemberben a R POD PODCAST vendége volt, ahol több mint egy órán keresztül beszélgettek.

„Mind az alkoholnál, mind a drogoknál, vagy a szteroidoknál fontos, hogy nem tudsz ellenük nyerni. Vagy használod okosan őket, vagy nem használod. Azt gondolom, amikor vannak nem legális dolgok, azokat egyáltalán nem szabad használni. Azokat ki kell zárni az életedből, mert bajba is kerülhetsz”

- mondta Berki, aki határozott nemmel felelt amikor megkérdezték, hogy neki voltak-e ilyen bajok az életében.

A műsorban beszélt a Fradis évekről, a büntetőfékezésről, és a szülésről is, amit élőben közvetítettek az interneten.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás