promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Látványos PornHubos tabló készült Magyarországon, hátborzongató felvételek jöttek a Marsról
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon érdekes hírek érkeztek ezen a héten is, és persze jöttek futószalagon az érdekességek is.

2022. májusának második hetében is futószalagon ontotta a világ és Magyarország a jobbnál jobb sztorikat, és persze mi is hozzátettünk ahhaoz, egy-két érdekesség napvilágot lásson. Új hírösszefoglalónkban olyan írásokat találtok, amelyre rengetegen kattintottak a héten, így pedig kevesebb mint 5 perc alatt azonnal képbe tudtok jönni kicsit, ha lemaradttok a hét folyásáról.

Elkezdődtek az érettségik, és egy rakat gyönyörű és kreatív tablóról is feltöltettek képeket szerte Magyarországon az internetre. Egy veszprémi osztály nagyon különleges tablóval állt elő, a PornHub színei és dízájnja alapján készíttették el sajátjukat. Nálunk meg is megtekinthetitek a képet.

Láttátok már Nicolas Cage fiát, akit nagyon riktán lehet látni a nyilvánosságban? Hát egészen elképesztő, hogy a fiú mennyire hasonlít édeasapjára, ám sokkal nagyobb darab, mint ő, olyan, mintha Nicolas Cage és Jason Momoa ötvöződne benne.

Nagyon furcsa felvételek jöttek a Marsról, első blikkre tényleg le fogsz döbbenni a fotók láttán, amelyeket a marsi küldetésen járó robot készített, és küldött haza, a Földre.

Szabó Zsófi, a csinos műsorvezető az internetre olyan képet töltött fel, amley azonnal beindította a pletykákat.

Berki Krisztiánt holtan találták péntek reggel a IX. kerületi lakásában. A sajtó érdeklődésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság elmondta, hogy a celeb halálának ügyében nem merült fel az idegenkezűség gyanúja, vagyis nem történt gyilkosság. Berki Krisztián haláláról később megdöbbentő részleteket tudtunk meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás