promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szívszorító kép került fel az internetre Berki Krisztiánról, ez volt az utolsó, amin közösen szerepelnek Mazsival - felesége megható sorokkal búcsúzik
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Felesége megható sorokkal búcsúzik Berki Krisztiántól.

Pénteken szomorú hírt közöltek a magyar újságok, ugyanis 41 éves korában elhunyt az ország egyik legismertebb celebje, Berki Krisztián. Az ismert médiaszemély halála szinte mindenkit sokkolt, sokan nem is akartak elhinni, hogy ez tényleg megtörténhetett, később Berki halálhírát felesége, Mazsi is megerősítette. Pedig Berki még napokkal korábban is nagyon energetikusnak és életvidámnak tűnt, még az Instagram-oldalára is felkerültek új posztok.

A szomorú hír hallatára Magyarországon nagyon sok hírsség fejezte ki gyászát az interneten üzenetek és visszaemlékezések formájában is. Többek között Schobert Norbi, Baukó Éva és Nagy Alekosz is megemlékezett Berki Krisztiánról.

Később a Life TV-n pedig rendkívüli másorváltozás is történt, ugyanis levetítették az Összezárva Hajdú Péterrel azon részét, amelyben Berki Krisztián volt a műsorvezető, Hajdú Péter vendége.

Később részletek is kiderültek Berki halálával kapcsolatban:

Most felesége, Berki Mazsi búcsúzott el a nyilvánosság előtt is szeretett férjétől. Egy posztban, amely Berki Krisztián Instagram-oldalára került fel. Ez volt a pár utolsó közös fotója.

Mazsi szívszorító sorok kíséretében közölte a képet:

"A fájdalmunk leírhatatlan. Még nincsenek szavak. Köszönöm a gyógyító gondolatokat és az együttérző üzeneteket, hívásokat. Kérlek Benneteket mellőzétek a ,,baráti” interjúkat, hisz az igaz barát most nem beszél, maximum elmondja/leírja mennyire szerette őt. A találgatás nem megoldás, amint készen állok, jelentkezem. Ez volt az utolsó közös képünk. A kép május 5.-én készült a kislányunk fél éves születésnapján . Berki Renáta, feleséged, ki mindig szeretni fog téged"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás