promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„A hír igaz, Krisztián meghalt” - Berki Mazsi most először nyilatkozott férje haláláról
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szinte mindenkit sokkolt, mikor ma reggel kiderült, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián, a szomorú hírt pedig most a felesége, Berki Mazsi erősítette meg.

Sokan először el se akarták hinni, hogy a botrányt botrányra halmozó, de mégis folyton karizmatikus Berki Krisztián 41 évesen elhunyt. Napokkal ezelőtt még posztolt az Instagram oldalára, élettelinek és motiváltnak tűnt, így tényleg egészen hihetetlen volt a ma reggeli hír – de most sajnos biztossá vált, hogy a híresség valóban elhunyt, nem egy rossz tréfáról, vagy félreértésről van szó.

„Sajnos a hír igaz, Krisztián meghalt. Kérem az újságírókat, hogy a férjem kegyeleti jogait és a hozzátartozók mérhetetlen fájdalmát is tartsák tiszteletben. Az életemnél is jobban szerettem! Emma születése után ma este nyolc órakor mentünk volna először kettesben randizni. Ezt a randit már egy másik életben fogjuk megvalósítani. Mindennél jobban szerettük egymást, bármilyen hullámzó is volt a kapcsolatunk”

mondta Berki Mazsi, az elhunyt sztár felesége.

Mindössze pár hónappal ezelőtt született meg Berki Mazsi és Berki Krisztián kislánya, Emma, akinek a világra jövetelét élőben közvetítették, bár ez nem mindenkinek tetszett. Berki Krisztiánt a felesége és a kisbabája mellett exfelesége, Hódi Pamela, illetve a közös lányuk, Nati is gyászólja a rajongók, barátok és kollégák mellett.

Egyelőre még nem derült ki, hogy pontosan mi okozta Berki Krisztián halálát, de állítólag a rendőrség első körben kizárta az idegenkezűség gyanúját, vagyis minden bizonnyal nem gyilkosságról van szó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás