promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny Depp testőre is kitálalt, ez újabb nagy csavart hoz a bántalmazási perben
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színész és exfelesége, Amber Heard a nyilvánosság előtt dobálóznak.

Furcsa fordulatokat vett már eddig is Johnny Depp és exneje, Amber Heard nyilvánosság előtt zajló pereskedése, amelynek egyebek mellett az is a tétje, hogy a bemocskolt nevű férfi folytathatja-e színészi karrierjét, vagy pedig bántalmazóként örökre megbélyegzik.

Most úgy tűnik, hogy fordult a kocka, hiszen a sértett félnek tűnt exfeleségről derült ki, hogy a kapcsolatban ő volt az erőszakosabb fél. Nemrég egy biztonsági őr is az állította, hogy látta, amint Heard szidalmazta és megütötte a színészt, sőt reggel ott hagyta a székletét az ágyában, most pedig Depp testőre vallott erőszakos cselekedetekről.

Malcolm Connolly ott volt a sztárpár nászútján, és úgy ítélte meg, hogy a férfi boldogból és szerelmesből lassan csendesbe ment át, ahogy teltek a napok, míg az ifjú asszony egyre vadabb és követelőzőbb lett. Ráadásul Depp arcán karcolások és duzzanatok is felfedezhetők voltak idővel.

A testőr ugyanakkor sohasem látta, hogy fizikailag bántalmazta volna egymást a házaspár, erre csupán a látható sérülésekből következtetett. Viszont be tudott mutatni egy fotót annak alátámasztására, hogy Depp valóban kaphatott pár nagy pofont az erőszakos asszonykától.

Az újabb bizonyíték annyira meggyőző, hogy ez újabb csavart hozhat a bírósági ügyben, és Amber Heard kiütéses vereséget szenvedhet tőle. Connolly ráadásul a tárgyalás résztvevőit is meg tudta nevettetni:

„Vagy ő ment neki egy ajtónak, vagy az ajtó ment neki”

– fogalmazta meg viccesen azt, hogy Depp sérülései biztosan szándékos erőszakból származnak, nem csak valami szerelmes civódásból. A leglátványosabb duzzanatok a színész bal arcán voltak láthatók, az orránál és a szeme alatt.

„Hallottam Ambert sikoltozni. Kiabált és üvöltözött is, és igen gyakran veszekedtek. Viszont a sérülések mindig a férj arcán voltak, a feleségen nem láttam soha semmit”

– jelentette ki a testőr. Mindez alátámasztja azt a jelentést, amelyet nem sokkal korábban egy igazságügyi pszichológus tett az exfeleségről:

„Az értékelés ideje alatt 12 órát töltöttünk közvetlenül egymással. Ms. Heard értékelésének eredménye két diagnózist támasztott alá: a borderline személyiségzavart és a hisztrionikus személyiségzavart.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás