promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült az igazság Johnny Depp exéről – most az egész világ Amber Heard-ön nevet
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Johnny Depp egyre közelebb kerül a győzelemhez, míg Amber Heard lassan főhet a saját levesében.

Csaknem két hete tart Johnny Depp és Amber Heard bírósági tárgyalása, melynek csütörtöki napján A Karib-tenger kalózai sztárjának egyik biztonsági őre tanúskodott, aki az Amber Heard 30. születésnapi vacsorája körüli eseményekről beszélt, ami 2016. április 21-én volt a pár Los Angeles-i penthouse lakásában. Starling Jenkins elmondása szerint Depp késve érkezett a partira, mert aznap épp a menedzserével egyeztetett a katasztrofális pénzügyi helyzetéről.

A biztonsági őr állítása szerint, miután Depp megérkezett és megvacsoráztak, Heard szidalmazta és megütötte a színészt. A buli után Depp elhagyta a lakást, és a Hollywood Hills-i házába ment. Másnap reggel Heard is elutazott, és ekkor találta meg a házvezetőnő a pár közös ágyában a székletet, méghozzá Depp oldalán.

Mikor később szóba került ez a téma, Heard, mint egy „szörnyű, rosszul elsült vicc”-ként írta le a történteket, és megpróbálta a kutyákra kenni a dolgot. Ez azonban már akkor gyanús volt, hiszen a párnak két kis termetű yorkshire terrierjük volt, amik alig nyomnak fél-egy kilót.

„Együtt éltem azokkal a kutyákkal. Ismerem a sz*rukat. Nem a kutyák voltak”

- idézi Depp-et az Insider.

Most viszont úgy tűnik, Amber Heard vállalta a felelősséget az ágyukban talált székletért. Kicsit sem áll jól a színésznő szénája, főleg miután Dr. Shannon Curry igazságügyi pszichológus beszámolt Heard betegségéről.

„Az értékelés ideje alatt 12 órát töltöttünk közvetlenül egymással. Ms. Heard értékelésének eredménye két diagnózist támasztott alá: a borderline személyiségzavart és a hisztrionikus személyiségzavart”

- összegezte a bíróságon a szakember.

Johnny Depp és Amber Heard tárgyalását az egész világon kiemelt figyelemmel kísérik, a legtöbben abban bíznak, hogy kiderül, hogy Amber Heard mindvégig hamisan vádolta meg volt férjét, és végre igazságot szolgáltatnak a színészt.

Ha ki is derülne, hogy Johnny Depp ártatlanul lett bemártva, már akkor sem lenne minden a régi, hiszen a színész a bíróságon mondta, hogy a Disney hiába is keresné meg a jövőben azzal, hogy térjen vissza Jack Sparrow-ként, már soha többet nem vállalna szerepet A Karib-tenger kalózai-ban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás