promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marilyn Manson utálja az óvszert, ezért kellett a barátnőjének szenvedni a kapcsolatukban
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Evan Rachel Wood már többször is beszélt arról, hogy Marilyn Manson bántalmazta őt a kapcsolatuk alatt, most pedig újabb szörnyű részletet árult el.

A színésznő most felfedte, hogy 2011-ben abortusza volt. Rájött, hogy terhes Marilyn Mansontól, miközben egy minisorozaton dolgozott, de úgy döntött, hogy nem tartja meg a babát.

„Kapcsolatunk kezdete óta mindig problémái voltak az általam használt fogamzásgátlókkal – és minden típust kipróbáltam, hogy melyik tetszik neki, de egyiket sem szerette, szóval lényegében nem akarta, hogy fogamzásgátlót használjak”

– mondta Evan Rachel Wood, majd hozzátette, hogy Manson nem volt hajlandó óvszert viselni, és a spermicidek használata nem működött.

Wood végül úgy döntött, hogy megszakítja a terhességét, és megdöbbent, amikor Marilyn Manson azt követelte, hogy készítsen neki vacsorát közvetlenül az abortusz után.

„Ő azt mondta: >>Csinálj nekem vacsorát<<. Emlékszem, azt választoltam: >>Pihennem kell, a testem átesett ezen a traumán... itt vannak az utóhatások.<< És nem törődött vele”

– emlékezett vissza a színésznő. Az eset miatt majdnem véget vetett a saját életének is.

„Bementem a fürdőszobába, vittem egy poharat, összetörtem a padlón, és elkezdtem a csuklómnak nyomni, ahogy csak tudtam”

– folytatta a történetét.

Az öngyilkossági kísérlete végül sikertelen volt, de fordulópontot jelentett az életében.

„Amikor felébredtem, másképp éreztem magam. Úgy érzetem, akárki is voltam, elaludt, és nem ébredt fel azon az éjszakán, és ez az új verzió felébredt, és el kellett kezdenie újjáépíteni az életét.”

A Westworldből ismert színésznő tavaly februárban állt először nyilvánosság elé, és vádolta meg Marilyn Mansont bántalmazással. A vádak után több másik nő is előállt a saját történetével, amikben szintén Manson erőszakos tetteire derült fény.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás