promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy legendás zenei karrier vége? Marilyn Manson feladta magát!
Borítókép:  Marilyn Manson/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Marilyn Manson csütörtökön feladta magát a Los Angeles-i hatóságoknak a New Hampshire-ben elkövetett testi sértés vádjával kapcsolatban.

Az 52 éves Mansont óvadék nélkül engedték szabadon, miután feladta magát egy hollywoodi rendőrőrsön - jelentette a People.

Az NH állambeli Gilford rendőrkapitányságával kötött megállapodás értelmében Manson augusztusban New Englandbe utazik, hogy vád alá helyezzék két vétség miatt, amelyek egy olyan incidensből erednek, amelyben a rocker állítólag leköpött egy női operatőrt egy 2019-es koncert során.

"Mindenhova köpködött, és egyszer a kamerájára is jutott, úgyhogy a nő letörölte, láthatóan bosszúsan."

- mondta a magazinnak egy szemtanú.

"Szerintem az volt az utolsó csepp a pohárban, hogy lement a földre, 2-3 méteren belülre került tőle, és egy hatalmas takonyrakétát csapkodott rá, nem a kamerára. A nő kiakadt és undorodva elviharzott, a férfi pedig csak röhögött".

Manson ügyvédje "nevetségesnek" nevezte az állítást, de azt mondta, hogy Manson

"elkötelezett a hatóságokkal való együttműködés mellett".

Ha elítélik, Manson egy évnél rövidebb börtönbüntetésre és 2000 dollárig terjedő pénzbírságra számíthat a jelentés szerint.

Manson országhatárokon átívelő jogi csatája azután kezdődött, hogy több mint egy tucat nő - köztük Evan Rachel Wood és Esmé Bianco színésznők - vádolta meg őt különféle szexuális bűncselekményekkel és nemi erőszakkal.

A neogótikus rocklegenda tagadta a vádakat, de a botrányt követően a lemezkiadója és a régi menedzsere is kirúgta.

People

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás