promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bilincsben vitték el Marilyn Mansont, de bocsánatot kértek
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az amerikai énekes a hétvégén az Impact Music fesztiválon lépett fel a Maine állambeli Bangorban. Innen osztott meg egy videót, amellyel hangsúlyozta, hogy „nem szereti a drogot”, majd nem sokkal később még egyet, amin pedig bilincsbe verve viszik el a rendőrök, akik viszont szeretik őt.
 

I don’t like the drugs...

Marilyn Manson (@marilynmanson) által megosztott bejegyzés,



Ennél több azonban nem derült ki, de mielőtt még a rajongók megrémültek, vagy dühödten a legközelebbi rendőrőrs elé vonultak volna, hogy kedvencük szabadon bocsátását követeljék, a bangori rendőrség a Facebookon tisztázta a dolgot.
 

But the cops like me...

Marilyn Manson (@marilynmanson) által megosztott bejegyzés,



„Curtis Grenier rendőrtiszt főleg Enyát hallgat, és egy kis Oasist, így sajnos nem ismerte meg Marilyn Manson urat a színpadi sminkje nélkül” – hangsúlyozták a közleményben. Hozzátették, Grenier később Rob Zombie-val is összefutott, de róla sem volt nagy véleménnyel, hiszen még sosem látta a Walking Dead epizódjaiban. Azonban mindenkit megnyugtattak, beszéltek a tiszttel, és bizonytalan időre felmentették a backstage-beli munkavégzés alól, mostantól csak a Lord of the Dance, vagy a Disney műsorainak backstage-ét felügyeli majd.

Persze nem gondolták komolyan, kiderült, hogy az egészet az énekes találta ki. Azt nem tudni, a drogokkal mi a helyzet, azzal is csak viccelt el, a rendőrségi ügy mindenesetre tréfa volt.

Akadtak persze rajongók, akik talán olyan nagyon nem is bánták volna, ha Marily Mansont egy kis időre a rács mögé dugják. Múlt héten az énekes az utolsó pillanatban mondott le egy koncertet Torontóban. Annyira az utolsó pillanatban, hogy a közönség már bőven megtöltötte a nézőteret, a színpadon már kint voltak az énekes képei, aztán a hangosbemondó közölte, hogy az esti fellépés elmarad. A rajongók nem voltak túl boldogok.

Manson év elején sem kényeztette el a közönségét. Egy februári koncerten néhány szám után ének helyett beszélni kezdett, és nem is akarta abbahagyni. Szónoki teljesítményét beárnyékolta némileg, hogy a szövegének semmi értelme nem volt. A zenekar igyekezett oldani a feszültséget, egy darabig improvizáltak az énekes összefüggéstelen hablatyolására, de végül feladták. Manson földhöz vágta a mikrofont, és levonult a színpadról, amit a közönség a „baszd meg, Manson!” skandálással jutalmazott.

(fib)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás