promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitálalt Marilyn Manson exbarátnője: „Évekig borzalmasan bántalmazott”
Borítókép:  Evan Rachel Wood és Marilyn Manson még 2007-ben / Scott Wintrow / Getty Images North America / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Westworld sztárja, Evan Rachel Wood hosszú idő után megtörte a csendet, és elmondta, hogy Marilyn Manson évekig bántalmazta őt, amíg együtt voltak.

A botrányairól híres rocksztár, Marilyn Manson és a háromszoros Golden Globe-jelölt Evan Rachel Wood 2007 és 2010 között alkottak egy párt. A színésznő a szakítás után pár évvel elárulta, hogy az egyik exe bántalmazta őt, de titokban tartotta a kilétét, most viszont úgy döntött, hogy leleplezi azt a férfit, aki annak idején pokollá tette az életét.

„A bántalmazóm neve Brian Warner, akit Marilyn Manson néven is ismer a világ. Tizenéves koromban kezdett el behálózni, és évekig borzalmasan bántalmazott. Átmosta az agyamat és manipulált, hogy alávessem magamat neki. Megtorlás, rágalom vagy zsarolás félelmében éltem. Azért vagyok itt, hogy leleplezzem ezt a veszélyes embert, és felhívjam azon iparágak figyelmét, amelyek lehetővé tették, amiket csinált, mielőtt további életeket tesz tönkre. Kiállok a sok áldozat mellé, akiket már nem fognak elhallgattatni”

– idézi Evan Rachel Woodot a 24.

Ezek alapján Marilyn Manson legnagyobb bűne nem csupán a folyamatos polgárpukkasztás volt, hanem a Westworld főszereplőjét is tönkretette lelkileg, ráadásul úgy tűnik, hogy nem ő az egyetlen áldozata.

Evan Rachel Wood valószínűleg elég sok embert meglepett ezekkel a vádakkal, hiszen annak idején azt mondta, hogy Marilyn Manson mellett végre igazán önmaga lehet, ezért úgy tűnt, hogy minden rendben van köztük – de ebből is kiderül, hogy a látszat néha csal, főleg, ha valósnak bizonyulnak a híresség állításai.

Itt lehet megnézni Evan Rachel Wood posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás