promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny Depp legütősebb filmjei, amiket most is bármikor megnézhetsz az HBO Max-on vagy a Netflixen
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Amíg Johnny Depp az exfeleségével harcol a bíróságon, nézz meg tőle pár remek filmet.

Jelenleg szinte az egész világ azon izgul, hogy vajon mi lesz a vége Johnny Depp 50 millió dolláros perének, amit az exfelesége, Amber Heard ellen indított rágalmazás és becsületsértés miatt. A rajongók természetesen kiállnak a világsztár mellett, de Hollywood már akkor hátat fordított neki, mikor évekkel ezelőtt „feleségverőnek” bélyegezték őt a sajtóban Amber Heard vádjai miatt – pedig állítólag pont, hogy ő bántalmazta A Karib-tenger kalózai Jack Sparrow-ját.

Bármi is az igazság, az tény, hogy Johnny Depp egy remek színész, aki az utóbbi évtizedekben rengeteg szuper filmmel ajándékozta meg a közönséget – most ki is válogattunk közülük párat, amit bárki megtekinthet az HBO Max-on, vagy a Netflixen:

Betépve (2001, Blow – Rendezte: Ted Demme) – Netflix: eredeti hang és felirat

Johnny Depp egy drogcsempészt alakít, aki a '70-es években meghatározó szereplője volt az amerikai kokainpiacnak ebben az igaz történeten alapuló bűnügyi drámában.

Charlie és a csokigyár (2005, Charlie and the Chocolate Factory – Rendezte: Tim Burton) – HBO Max: magyar hang és felirat

Johnny Depp egyik legikonikusabb szerepét láthatjuk ebben a kicsit sötét tónusú, de velejéig szórakoztató családi filmben, amit a zseniális Tim Burton rendezett.

Fedőneve: Donnie Brasco (1997, Donnie Brasco – Rendezte: Mike Newell) – Netflix: magyar felirat

Ebben a krimiben egy maffiába beépült ügynököt alakít Johnny Depp, ráadásul nem más oldalán, mint Al Pacino – sokak szerint ez a színész egyik legjobb filmje.

Hazugságok városa (2018, City of Lies – Rendezte: Brad Furman) – HBO Max: magyar hang és felirat

Johnny Depp a híres rapper, Notorious B.I.G. gyilkosságával kapcsolatban nyomoz Forest Whitakerrel ebben a hányattatott sorsú bűnügyi drámában, amiben sokan kellemesen csalódtak.


Kép: Profimedia

Csokoládé (2000, Chocolat – Rendezte: Lasse Hallström) – Netflix: magyar felirat

Vérbeli romantikus film Juliette Binoche és Johnny Depp főszereplésével, aminek köszönhetően emberek milliói „szerettek bele” a világsztárba.


Kép: Profimedia

A kilencedik kapu (1999, The Ninth Gate – Rendezte: Roman Polanski) – Netflix: magyar felirat

Johnny Depp visszafogott, de határozott alakítást nyújt ebben a nyomasztó, misztikus thrillerben, amiben az okkultizmus és a természetfeletti világába kalauzol el minket Roman Polanski.


Kép: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás