promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vének parádéja: Al Pacino felszedte Mick Jagger volt barátnőjét – bomba a csaj, az biztos!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A titokzatos producer vagy az öregekre bukik, vagy a pénzre és a hírnévre.

Idős korukra meghibbantak a sztárok, legalábbis erre utal, hogy a 81 éves Al Pacino nem átallotta felszedni a 78 esztendős Mick Jagger egykori barátnőjét. Legalábbis erre utal, hogy nemrég együtt távoztak egy jó nevű étteremből.

Fotó: Profimedia

A szóban forgó hölgy egyébként Noor Alfallah, egy 28 éves kuvaiti-amerikai producer, aki alighanem maga is kattant lehet, hiszen korábban az immár 91 esztendős Clint Eastwooddal is járt. Vagy az öregekre bukik, vagy a pénzre és a hírnévre.

Most alighanem Al Pacinóra vetette ki a hálóját, az egyik estét ugyanis egy Los Angeles-i étteremben töltötték. A színész feketét viselt, mutatós partnere pedig hozzáöltözött, hiszen Noor dögös fekete bőrszerelést öltött a randi tiszteletére.

A pár furcsa látványt nyújtott, annyi szent igaz, mert a bő fél évszázados korkülönbséget nem lehet eltüntetni. Al Pacino trottyos vénemberként topogott a fotósok kamerája előtt, míg fiatal párja valódi dívaként pózolt.

„A kor nem számít”

– jelentette ki Noor, miután szakított Mick Jaggerrel, bár azt is elismerte, hogy sokan rossz szemmel nézték a kapcsolatukat. A hölgy ugyanakkor azt is kiemelte, hogy idős partnerei mellett rengeteg nagyszerű élménnyel gazdagodott.

A csinos producer egyébként eddig még nem ismerte el, hogy randizni volt Al Pacinóval, és a találkát is jól álcázták, hiszen Jason Momoa és más közös barátjuk is ott volt a vacsorán. A vénecske színészóriás egyébként két éve egyedülálló, ugyanis 2020 elején szakított izraeli barátnőjével, Meital Dohannal.

„Ő már egy idős ember, őszintén szólva. Ezért bár nagyon szeretem, a kapcsolatunk nem folytatódhatott”

– vágott oda a 39 évvel fiatalabb hölgy a szakítás után egy vele készült interjúban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás