promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eldőlt Will Smith sorsa - Ezt nehéz lesz benyelnie, kemény büntetést kapott
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Akadémia komoly szankciót szabott ki az Oscar-díjátadón pofozkodó Will Smith-re.

Csúnyán beárnyékolta a 94. Oscar-díjátadót, hogy Will Smith élő adásban adott egy hatalmas, kőkemény pofont a feleségén viccelődő Chris Rocknak, majd káromkodva üvöltözött neki. Óriási botrány kerekedett az esetből, hiszen nagyon sokan kiakadtak Will Smith-re, hogy erőszakhoz folyamodott, ráadásul utána úgy üldögélt a ceremónián, mintha mi se történt volna – sőt, a közönség még meg is tapsolta őt, mikor átvette a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat.

Felmerült a pletyka, hogy a pofon miatt esetleg elveszik az Akadémiából azóta már kilépett Will Smith Oscar-díját, vagy akár még durvább büntetést is kaphat – az Akadémia pedig nemrég összeült, és most bejelentette, hogyan döntött a világsztár sorsáról:

„A bizottság úgy döntött, hogy Will Smith 2022. április 8-tól 10 évig nem vehet részt az Akadémia eseményein, akár személyesen, akár virtuálisan, és ebbe beletartozik az Oscar-gála is. A 94. Oscar-díjátadó azoknak az ünneplése kellett volna legyen, akik a közösségünkben elképesztő munkát végeztek tavaly; de ezeket a pillanatokat beárnyékolta az az elfogadhatatlan, káros viselkedés, amit Will Smith mutatott a színpadon. A közvetítésünk során nem megfelelően kezeltük a szituációt. Ezért elnézést kérünk. Ez egy lehetőség lett volna számunkra, hogy példát mutassunk a meghívottaknak, nézőknek és az Akadémia családnak szerte a világon, de ezt nem sikerült elérnünk – nem voltunk felkészülve olyasmire, ami még soha nem fordult elő.”

Will Smith a pofon óta szinte közellenség lett Hollywoodban, mindenki kerüli őt és sorra hullanak szét a filmes projektjei, ráadásul még a Netflix is hátat fordított neki. Pedig pont, hogy most kapott volna új erőre a karrierje, hiszen Oscar-díjjal jutalmazták a tavaly bemutatott Richard király című drámában végzett munkájáért, ez pedig minden ajtót újra kinyitott volna előtte – ez is bizonyítja, hogy egyáltalán nem éri meg erőszakoskodni, a színész ráadásul örülhet, hogy ezek után megtarthatja az Oscar-díját.

Itt lehet megnézni a botrányos jelenetet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás