promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert keményen nekiment Will Smith-nek - A hollywoodi sztárokat sem kíméli, ha alázásról van szó!
Borítókép:  youtube.com/Puzsér Róbert (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Természetesen az ország legkönyörtelenebb kritikusa, Puzsér Róbert sem tudta szó nélkül hagyni Will Smith botrányát.

Magyar idő szerint hétfő hajnalban lezajlott a 94. Oscar-díjátadó, amin történt egy egészen sokkoló dolog, ugyanis miután Chris Rock elsütött egy kellemetlen poént Will Smith feleségéről, a színész felpattant, és élő adásban adott egy hatalmas pofont a humoristának, majd obszcén dolgokat kezdett kiabálni. A világ azóta is erről beszél, hiszen ilyesmire még nem igazán volt példa, most pedig a fájdalmasan őszinte véleménynyilvánításairól elhíresült Puzsér Róbert is megosztotta a gondolatait a nagy port kavaró esettel kapcsolatban.

„Will Smith meg a felesége jól tudta, milyen terhet vesz vállára a nyilvánossággal. Jól tudták, hogy az Oscar-díj-kiosztó egy roast, ahol ilyesmi bizony előfordul. A sztárgázsit elrakják, a vörös szőnyegen élvezettel parádéznak, de ha egy humorista benyújtja a számlát, máris biztonságos teret követelnek maguknak, akár a mindenki szennyesét feltúró Hajdú Péter, amint Sarka Kata egy gazdagabb milliárdoshoz költözött.

Betegséggel nem illik viccelni? Ez bizony lehetséges. Csakhogy Will Smith feleségének a betegsége nem halálos kór, legfeljebb esztétikai probléma és némi kellemetlenség – Jada Pinkett Smith így is gyönyörű nő. Ha azonban csúf volna, ha rákbeteg volna, és ezen poénkodna Chris Rock, arra sem lehetne az a kellő válasz, hogy a férje megüti őt. Ha egy vicc sértő, esetleg nem kell rajta röhögni. Esetleg nem kell utána tapsolni. Esetleg egy tévékamerába el lehet indulatosan mondani, hogy Chris Rock egy rohadék, meg hogy egy lelketlen és humortalan, kiégett, szennyes lelkű szemétláda. Egy ünnepelt filmcsillag joga is legfeljebb erre terjed ki, a kivételes mértékű nyilvánossága révén pedig a világ legeldugottabb pontjaira is eljuttathatja a véleményét. Talán igaza is volna. Ezzel szemben az az ütés, amelyet Will Smith a modortalan humorista Chris Rock arcára mért, a legrosszabb kulturális minta és üzenet. Legalább a fizikai erőszak iránti érzékenységében fürdőző Hollywoodnak értenie kéne ezt.

Az eset legleleplezőbb részlete, hogy a tréfa hallatán Will Smith még nyitott szájjal és széles gesztusokkal kacagott, mert a felesége csak némi késéssel vétette észre vele, hogy itt és most meg kell sértődni – ahogy Will Smith némi további késéssel észrevétette ugyanezt a nemzetközi közvéleménnyel”

írta Puzsér Róbert.

A kritikus ezek alapján elítéli, hogy Will Smith fizikai erőszakhoz folyamodott egy rosszul sikerült vicc miatt, hiszen hollywoodi sztárként jobban kéne kezelnie az ilyen helyzeteket – az emberek többsége pedig úgy tűnik, hogy egyetért vele, hiszen a kommentek alapján még az Oscar-díjas színész rajongói szerint sem kellett volna megütnie Chris Rockot, még akkor sem, ha „megérdemelte”.

Itt lehet megtekinteni az Oscar-gála botrányos jelenetét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás