promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most Will Smith kapott hatalmas pofont, egyenesen a Netflixtől - Közellenség lett Hollywoodban a világsztár?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy az Oscar-gálán elcsattant pofon miatt már a Netflix sem kér Will Smith-ből.

Nemrég meghökkentő pillanatnak lehettek szemtanúi a 94. Oscar-díjátadó nézői, ugyanis Will Smith élő adásban, nagy erővel megpofozta a színpadon Chris Rockot, miután a komikus elsütött egy poént a színész feleségéről. Az esetből óriási botrány lett, Will Smith kilépett az Akadémiából, és jelenleg is kérdéses, hogy mi lesz a sorsa szakmailag – bár most olyan dolog derült ki, ami könnyen lehet, hogy megválaszolja ezt.

A Netflix már jó ideje bejelentette, hogy a John Wick, Deadpool 2 és a Halálos iramban: Hobbs és Shaw rendezője, David Leitch Fast and Loose címmel készít egy új, pörgős akciófilmet Will Smith főszereplésével, amiben a színész által játszott karaktert megtámadják, emiatt elveszíti az emlékezetét, majd szép lassan rájön, hogy kettős életet élt gazdag bűnözőként és szegény CIA-ügynökként – de végül nem lesz semmi a projektből.

Érthető módon a Netflix egy időre, vagy talán örökre pihenteti a Fast and Loose-t, mivel valószínűleg most egy kicsit el akarnak határolódni Will Smith-től a botrány miatt.

A rendező, David Leitch is kiszállt, így vagy újratervezik az egész alkotást, vagy megvárják, míg Will Smith körül elcsendesednek a dolgok – bárhogy is dönt a Netflix, az biztos, hogy a Fast and Loose egész érdekes akciófilmnek ígérkezett, így a nézők biztos, hogy örülnének annak, ha valamilyen formában láthatnák majd a jövőben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás