promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szörnyű csapás érte Meghan Marklet, itt a vége?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Évekig zajlott, most vége lett.

Meghan Markle rengeteg támadást kap az online térben, egy Twitter nyomozás most megdöbbentő eredményre jutott, ugyanis kiderítette, hogy a Meghant ért támadások jó része saját nővérétől, Samantha Markle-től érkezett.

A Buzzfeed és a Twitter közös nyomozása azt fejtette fel, hogy Meghan 20 évvel idősebb nővére üzemeltette azt a közösségi oldalt, ahol Meghan Markle-ről rengeteg hazugságot írtak meg. A Twitter le is tiltotta a fiókot. a Promotions korábban beszámolt arról, hogy milyen álhíreket terjeszthetett Samantha, többek között azt, hogy Archie nem Harry herceg fia.

Talán ez az ügy pontot tehet a két testvér egy korábban elkezdett peres ügyére. Ugyanis Samantha beperelte Meghant még március elején a világhíres Oprah-interjú miatt, amelyben szerinte Meghan hamis és rosszindulatú kijelentéseket tett a Markle-családról. Samantha a peres iratban is felvette, hogy Meghan hazudott az interjúban arról is, hogy mikor találkoztak utoljára.

Meghan Markle ügyvédje Samantha zavart viselkedésének tudta be az egész pert. Samantha amúgy 75 ezer dollár kártérítést követel Meghantól.

Samantha Markle amúgy rengeteg megrázkódtatáson ment keresztül az életében, kétszer elvált, majd lebénult, 2008-ban szklerózis multiplexet diagnosztizáltak nála, később pedig tolószékbe is került. Korábban amúgy ő is a médiában és a showbizniszben dolgozott.

Könyvet is írt Meghan Markle-ről (The Diary of Princess Pushy’s Sister Part 1 néven), amelyben rossz színben tűnteti fel őt.

A családi perpatvar már régóta tart. Korábban Meghan másik féltestvére, Thomas is megosztott a nyilvánosságal néhány pletykát, többek között azt, hogy Meghan Markle arra készül, hoyg elhagyja Harry herceget.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás