promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gigantikus botrány: Meghan Markle el akarja hagyni Harry herceget?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egyik legközelebbi családtag indította el az elképesztő pletykát.

Az köztudott, hogy Meghan Markle nem ápol túl jó viszonyt édesapjával, illetve féltestvéreivel sem, de az, amiről most kezdődött pletyka, valószínűleg még jobban elmélyíti majd a felek között amúgy sem túl bimbózó kapcsolatot.

A Nicki Swift nevű bulvároldal is megírta, hogy az egyik féltestvér, Thomas, aki egyebek között az ausztrál Big Brotherben is szerepel, most figyelmeztette a világot, hogy Meghan Markle arra készül, hogy Harry herceget elhagyja, és sárba tiporja.

Mint ahogy ezt előző férjével, a színész Trevor Engelsonnal tette. A két színész amúgy 2004 és 2013 között alkotott egy párt, két évig házasságban is éltek, majd elváltak, Meghan pedig 2016-ban találkozott Harry herceggel, akivel később össze is kötötte az életét.

Trevor korábban azt nyilatkozta, hogy úgy érzi, Meghan Markle kihasználta őt, és csak addig volt szüksége rá, amíg be nem indult a karrierje. Thomas szerint Trevor imádta Meghant, vigyázott rá, a hercegné viszont kegyetlenül eldobta őt magától.

Most pedig - Thomas szerint - erre készül Harry esetében is.

Thomas amúgy előszeretettel haknizik az újságok címlapjain azzal, hogy Meghan Markle nem is olyan valójában, amilyennek a világ látja. Az elmúlt időszakban pedig a valóságshow-ban indította be a pletykavonatot az utóbbi kijelentéseivel.

(via Femcafé)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás