promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem Harry herceg Meghan Markle gyerekeinek az apja?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Meghan Markle féltestvére hajmeresztő összeesküvés-elmélettel állt elő.

A hercegnéről tudható, hogy nem ápol éppen jó viszonyt a családjával, az esküvőjére is csak az anyját hívta meg a rokonságból, senki mást. Most egyikük azt állítja, hogy nem is Harry herceg a gyerekeinek az apja.

A féltestvére, Samantha a Twitteren arról írt, hogy Harry herceg feleségének lefagyasztották a petéit Los Angelesben. Gyermekeit pedig béranya hordta ki.

Bizonyítékul arra hivatkozott, hogy tavaly nyáron Meghan Markle hasa az ugyanazon a napon készült képeken hol nagyobbnak, hol kisebbnek tűnik.

Azt is állítja, hogy Harry herceg egyáltalán nem Archie biológiai apja, ezért nem jogosult semmilyen címre.

Mára már nem érhető el az a Twitter-fiók, ahol megosztotta a Meghan Markle terhességével kapcsolatos összeesküvés-elméleteket. Nem világos, hogy valóban a hercegné apjának 17 éves lánya állt-e a háttérben, vagy kamuprofil lehetett. De nem sokkal azután, hogy kiderült, a féltestvére Harry herceggel jár, Samantha nyilvános megjegyzéseket tett Meghanre, többek között a nem túl hízelgő Princess Pushy becenevet aggadta rá.

A Buzzfeed News azt is gyanítja, hogy ő áll a Meghanról és Harryről szóló álhíreket terjesztő fiókok egész sora mögött. Egyes tweetek még azt is állítják, hogy Archie és Lilibet egyáltalán nem is léteznek.

Forrás: Twitter

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás