promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan szankciót kaptak az oroszok, ami az egész ország lelkéig hatolt
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindenkit meglepett, honnan kapott újabb szankciót Oroszország.

Világszerte rengetegen aggódnak az orosz-ukrán háború miatt, hiszen sokak számára egészen hihetetlen és elkeserítő, hogy ilyen szörnyűség történhet 2022-ben Európában. Az utóbbi napokban rengeteg nagyvállalat fordított hátat Oroszországnak, most pedig kiderült, hogy az oroszok egyik kedvenc márkája is az ukránok mellé állt bizonyos szempontból.

Az Adidas bejelentette, hogy ideiglenesen bezárja az összes boltját Oroszországban, ráadásul a webshopot is felfüggeszti határozatlan időre – ami azt jelenti, hogy az oroszok még egy jó ideig nem férhetnek hozzá a már-már nemzeti jelképnek számító Adidas melegítőkhöz, amik elképesztően népszerűek és kelendők arrafelé.

Az interneten már el is indult a viccelődés, hogy ez majd biztosan megtöri Oroszországot (főleg, miután a helyiek a különböző fórumokon is kifejezték a nemtetszésüket), de persze jóval komolyabb a helyzet, hiszen itt nem a melegítőkről van szó, hanem arról, hogy még egy olyan óriásvállalat is képes szankciót kivetni az oroszokra, ami ezzel a bevételének jelentős részét elveszíti – főleg úgy, hogy a leállás alatt is fizeti a munkásait.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás